Няма нищо по-смайващо от Truth

x


Truth е находка за кафеманиаците (като мен). И за феновете на радикалния, сюреалистичен, невъобразим и неподражаем вътрешен дизайн (отново като мен). Истината е, че това място обединяващо магазин за кафе и сладкарница в градските дебри на Кейптаун, Южна Африка ми спря дъха.
Първоначално пространството изглежда като работилница за на луд инженерен гений и това придава особено причудливо усещане от атмосферата. Създателят му Хелдайн Мартин е имал сходна визия, защото смята, че формата на машините за еспресо и печене на кафе донякъде наподобяват викторианския футуристичен фентъзи стил.


Мястото е създадено с идеята там да се пече най-доброто кафе, което да се предлага в идеално оформено пространство. Винтидж елементи буквално изпълват Truth. И както може да се досетите са далеч от традиционното оборудване за кафе магазин – плочи от дървени плоскости, красиви кожени облицовки и богато украсен набор за обработка на кафе, приличащ на интериора на подводница от 40-те години на 20-ти век. И защото това може да се окаже недостатъчно към тях са добавени пишещи машини, шевни машини Singer и стари телефони със свещници. Тоалетните са неделима част от дизайна на мястото с видимите медни тръби, стари огледала и викториански кранове.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За красив петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени