Няма нищо по-смайващо от Truth

x


Truth е находка за кафеманиаците (като мен). И за феновете на радикалния, сюреалистичен, невъобразим и неподражаем вътрешен дизайн (отново като мен). Истината е, че това място обединяващо магазин за кафе и сладкарница в градските дебри на Кейптаун, Южна Африка ми спря дъха.
Първоначално пространството изглежда като работилница за на луд инженерен гений и това придава особено причудливо усещане от атмосферата. Създателят му Хелдайн Мартин е имал сходна визия, защото смята, че формата на машините за еспресо и печене на кафе донякъде наподобяват викторианския футуристичен фентъзи стил.


Мястото е създадено с идеята там да се пече най-доброто кафе, което да се предлага в идеално оформено пространство. Винтидж елементи буквално изпълват Truth. И както може да се досетите са далеч от традиционното оборудване за кафе магазин – плочи от дървени плоскости, красиви кожени облицовки и богато украсен набор за обработка на кафе, приличащ на интериора на подводница от 40-те години на 20-ти век. И защото това може да се окаже недостатъчно към тях са добавени пишещи машини, шевни машини Singer и стари телефони със свещници. Тоалетните са неделима част от дизайна на мястото с видимите медни тръби, стари огледала и викториански кранове.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени