За втори път раздават Dibla Design Awards

x


В търсене на перфектното пространство за втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще връчи своите годишни награди през ноември. Но същинското предизвикателство предстои – за първи път реални жилищни и обществени площи ще бъдат отличени с най-престижното българско отличие в сферата на интериорния дизайн.

Има повече от месец докато настъпи ноември, а междувременно този път правилата се променят. Кампанията не поставя нови задачи, а провокира всички, които могат да се похвалят с впечатляващи интериорни проекти.Крайните победители ще бъдат избрани от авторитетно международно жури, в което участват водещи български и чуждестранни професионалисти. Вниманието ни привлякоха киевското студио YoDezeen, италианците Лучано Пагани и Анджело Перверзи, собственици на Pagani & Perversi, Аой Хасегава от Япония, преподавател в Домус Академи-Милано, Дюри Ковач от Унгария, утвърдено име в областта на цифровия, широкоформатния и ситопечата.

Dibla Design Awards ще бъдат връчени в категориите „Дизайнер на годината“, „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“. Последната категория ще присъди отличия за „Нощен клуб“, „Ресторант“, „Заведение/бар-ресторант“, „Офис/работна среда“ и „Магазин/изложбена площ“.Целта на наградите е да покажат креативността и добрите идеи, реализирани в интериорите на частни и обществени пространства. В първото издание на кампанията, през 2016 г., повече от 320 проекта се бориха за престижното отличие. В него „Дизайнер на годината“ стана Алекс Ковачев.

И тази година събитието ще се състои в Sofia Event Center, на 22 ноември.

Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта dibla-awards.com, а заявки на желаещите интериорни дизайнери, архитекти, инвеститори и визуални специалисти за участие се приемат до 5 ноември.

Текст: Fashion Inside/Дибла

Снимки: Дибла

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени