За втори път раздават Dibla Design Awards

x


В търсене на перфектното пространство за втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще връчи своите годишни награди през ноември. Но същинското предизвикателство предстои – за първи път реални жилищни и обществени площи ще бъдат отличени с най-престижното българско отличие в сферата на интериорния дизайн.

Има повече от месец докато настъпи ноември, а междувременно този път правилата се променят. Кампанията не поставя нови задачи, а провокира всички, които могат да се похвалят с впечатляващи интериорни проекти.Крайните победители ще бъдат избрани от авторитетно международно жури, в което участват водещи български и чуждестранни професионалисти. Вниманието ни привлякоха киевското студио YoDezeen, италианците Лучано Пагани и Анджело Перверзи, собственици на Pagani & Perversi, Аой Хасегава от Япония, преподавател в Домус Академи-Милано, Дюри Ковач от Унгария, утвърдено име в областта на цифровия, широкоформатния и ситопечата.

Dibla Design Awards ще бъдат връчени в категориите „Дизайнер на годината“, „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“. Последната категория ще присъди отличия за „Нощен клуб“, „Ресторант“, „Заведение/бар-ресторант“, „Офис/работна среда“ и „Магазин/изложбена площ“.Целта на наградите е да покажат креативността и добрите идеи, реализирани в интериорите на частни и обществени пространства. В първото издание на кампанията, през 2016 г., повече от 320 проекта се бориха за престижното отличие. В него „Дизайнер на годината“ стана Алекс Ковачев.

И тази година събитието ще се състои в Sofia Event Center, на 22 ноември.

Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта dibla-awards.com, а заявки на желаещите интериорни дизайнери, архитекти, инвеститори и визуални специалисти за участие се приемат до 5 ноември.

Текст: Fashion Inside/Дибла

Снимки: Дибла

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени