За втори път раздават Dibla Design Awards

x


В търсене на перфектното пространство за втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще връчи своите годишни награди през ноември. Но същинското предизвикателство предстои – за първи път реални жилищни и обществени площи ще бъдат отличени с най-престижното българско отличие в сферата на интериорния дизайн.

Има повече от месец докато настъпи ноември, а междувременно този път правилата се променят. Кампанията не поставя нови задачи, а провокира всички, които могат да се похвалят с впечатляващи интериорни проекти.Крайните победители ще бъдат избрани от авторитетно международно жури, в което участват водещи български и чуждестранни професионалисти. Вниманието ни привлякоха киевското студио YoDezeen, италианците Лучано Пагани и Анджело Перверзи, собственици на Pagani & Perversi, Аой Хасегава от Япония, преподавател в Домус Академи-Милано, Дюри Ковач от Унгария, утвърдено име в областта на цифровия, широкоформатния и ситопечата.

Dibla Design Awards ще бъдат връчени в категориите „Дизайнер на годината“, „Жилищен интериор“ и „Обществен интериор“. Последната категория ще присъди отличия за „Нощен клуб“, „Ресторант“, „Заведение/бар-ресторант“, „Офис/работна среда“ и „Магазин/изложбена площ“.Целта на наградите е да покажат креативността и добрите идеи, реализирани в интериорите на частни и обществени пространства. В първото издание на кампанията, през 2016 г., повече от 320 проекта се бориха за престижното отличие. В него „Дизайнер на годината“ стана Алекс Ковачев.

И тази година събитието ще се състои в Sofia Event Center, на 22 ноември.

Повече подробности за кампанията и условията за участие в отделните категории са публикувани на сайта dibla-awards.com, а заявки на желаещите интериорни дизайнери, архитекти, инвеститори и визуални специалисти за участие се приемат до 5 ноември.

Текст: Fashion Inside/Дибла

Снимки: Дибла

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Хубав вторник!

Ако сте пропуснали
Най-четени