Контрастите на черното и любимецът ни Джон

x

 


Едно познато ни лице се открои измежду всички останали мъже на две ревюта в Барселона. Той ни е любимец, а когато ви разказвахме за него преди известно време нямахме капка съмнение, че Джон Кортахарена ще продължава да ни вълнува с всяка своя поява. Днес ви го показваме в черно за две испански марки, които са го превърнали в обект на желанието на женската ни аудитория и прекрасен пример за подражание от страна на мъжете.


 


Mango му сложиха папионка и го облякоха в черен класически костюм от новата си колекция, за да напомнят на мъжете, че елегантността и традициите няма да излязат от мода скоро.


 


Дизайнерът Josep Abril остави модела да се разходи в малко по-неглижиран вид. Ето така ни се иска да изглеждат мъжете по улиците навсякъде по света – безгрижни и секси, в непреходното черно. И ако се чудите как да постигнете ефекта от снимката, забележете, на Джон му липсват колана, ризата и вратовръзката, но не му липсва самочувствие да се разхожда така пред любопитните ни погледи. Прекрасно, семпло и супер секси, нали?

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени