Избирайте приятели според… аурата

x

 


 

Ние, хората, сме като върха на айсберг. Човешкото тяло е само видимото проявление на сложна енергийна система. Реално, собствената ни аура е като пръстовите отпечатъци – уникална. Може да са налице прилики и сходства, но силата и интензитета им варира в зависимост от съответната личност. Всъщност, максимата „покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв си“ има корени не само в народната психология. Според езотеричните схващания, аурите си взаимодействат и променят една друга. От аурата зависи и разбирателството с околните. Когато честотата на аурата ви е близо до честотата на другите, между вас съществува естествена хармония и по-лесно си „пасвате“ с тези хора. От друга страна може да срещнете личности, чиито аури  значително се различават от вашата. Резултатът е антипатия, чувство на неудобство, нервност. Този дисонанс, обаче може по-късно да се трансформира в хармония, ако често общувате с този човек. Тоест, аурата се променя в зависимост от средата. Много често това се случва естествено, но понякога и като инстинктивна форма на самозащита. Можете да се научите да контролирате този процес съзнателно, така че да взаимодействате с другите полета.

Вашата аура също ще остави свой отпечатък върху онзи, с който влизате в някакви отношения. Колкото по-продължителен и близък е контактът, толкова по-силен и траен ще бъде отпечатъкът. Аурата зарежда и околната среда с енергийния си модел.  Колкото повече сте изложени на определени енергийни модели, толкова повече се влияете от тях и толкова повече те биват повлияни от вас. Ако енергийното поле на друг човек е по-силно, то лесно може да промени вашето и да доведе до резонанс или дисонанс със собствената ви енергия. Енергията на групата е по-силна от енергията на отделния човек и затова аурата на личността обикновено се хармонизира с груповата аура.

Интимният контакт  може много тясно да преплете аурата на партньорите. Подобни енергийни връзки траят много по-дълго, отколкото връзките, породени от междуличностен контакт. Те не се пречистват или балансират толкова лесно и бързо, затова внимавайте със случайния секс.

Родителите споделят поне част от своята енергия с децата си през целия си живот. Затова смъртта на близък се усеща толкова силно – липсва споделената енергия, усеща се празнота, породена от отдръпването на енергията.

Поради силните електромагнитни свойства на аурата, постоянно отдаваме и абсорбираме енергия. Всеки път, когато влизаме в контакт с друг човек, можем да му дадем енергия или да абсорбираме от неговата. С колкото повече хора общувате, толкова по-голям ще бъде и енергийният обмен. Всички познаваме хора, които ни изтощават с присъствието си. Този вид обмен е нездравословен, защото е налице изсмукване на енергия от аурата. Добрата новина е, че има практики за възобновяване на енергията, които включват медитация и общуване с природата.

И така – с какъвто се събереш, такъв ставаш, казваха бабите ни, и са били прави.

Текст: Катя Атанасова

Снимка: Pixabay

Вижте още:

Шест фън шуй съвета за повече пари

Истината за химията на привличането

Уравнение на щастието

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ