Какво означават в модните ни сънища обувките, очилата или скъсаните дънки?

x

 

 

 


 

Какво сънуваме, когато сънуваме, и означава ли нещо всичко това? Този въпрос вълнува много хора, започвайки от децата, и достигайки до професионалните психолози. И често, когато помним какво сме сънували, ни се иска да разберем какво означава сънят ни. Разбира се, опитваме се да тълкуваме сложните образи и странни случки, но рядко се сещаме, че в съня си сме видели и предмети, които присъстват неотлъчно в ежедневието ни. 

Вероятно обикновените неща, които виждаме в сънищата си, също означават нещо. Експертката по сънища Lauri Loewenberg твърди, че всеки детайл от съня е не по-малко важен. В книгата си Dream On It: Unlock Your Dreams, Change Your Life тя хвърля светлина върху сънищата, в които се появяват и любимите ни модни артикули. Вижте какво означават модните ви сънища. 

 


 

 

 

 


 

Обувки: Обувките означават увереност. Ако в съня си търсите изгубена обувка, означава, че в този момент сте уязвими и слаби. Ако сънувате себе си стабилна, но обута в обувки на платформа или висок ток, това вероятно е отражение на някаква лична победа или успех.

Бельо: Авторката на книгата твърди, че ако сънувате себе си, облечена в бельо, това вероятно е начин мозъкът ви да изрази някаква емоционална несигурност.

 


 

 

 

 


 

Скъсани дрехи: Ако ги видите в съня си, се приема за сигнал, че преминавате през период на някакво съжаление или стресов момент. Ако сънувате себе си в чифт скъсан деним, означава, че може да получите лоша новина, без значение колко секси изглеждате в съня си.

Обеци: За сънуващото подсъзнание обеците се възприемат като символ на възможността ни да слушаме останалите хора. Ако сънувате, че губите обецата си, означава, че отказвате да чуете какво ви казва някой, или че изобщо отказвате да възприемате различни гледни точки. 

 


 

 

 

 


Слънчеви очила: В сънищата те символизират нежеланието ви да погледнете истината в очите. Ако често сънувате любимия си аксесоар, е добре да се замислите дали някой не ви е казал нещо, което знаете, че е истина, но не искате да я приемете. 

Дамска чанта: Тя символизира чувството ни за себеоценка, нашата идентичност и доколко може да ни се има доверие. Ако в съня си изгубите чантата или ви я откраднат, означава, че може би минавате през период, в който търсите себе си, чувствате се безполезни или недооценени. От друга страна, ако сънувате, че притежавате хубава и скъпа чанта, може да го приемете като знак за това, че се чувствате добре в кожата си. 

Петна: Сънят, в който сънувате, че се опитвате да изчистите петно от вашата дреха, означава, че подсъзнателно се чувствате виновни за нещо и искате да го поправите.

 


 

 

 

 


 

Принтове: Те означават постоянство, така че ако сънувате дрехи на точки и квадратчета, вероятно се чувствате удовлетворени от начина, по който изразявате себе си.

 


 

 

 

 


Пазаруване: В съня ви това означава, че вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че имате неограничени възможности пред себе си. Интересно е, че пазаруването е свързано само с положителна символика за реалния живот, защото нямаме нищо против да сънуваме безкрайни магазини, пълни с каквото си поискаме – от шоколад до любимите ни обувки на висок ток.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Elle UK

Вижте още:

Предимствата на добрия сън

Фазата „Меден месец” и как да я повтаряме отново и отново

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:NataliyaVaitkevich/Pexels Най-хубавото лято е споделеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ