Фазата „Меден месец” и как да я повтаряме отново и отново

x


Доктор Робърт Холдън, автор на книгите „Успявай интелигентно” и „Живей за мига”, казва, че „не любовта идва и си отива, ние сме тези, които идват и си отиват.” Това толкова просто, но брилянтно изказване всъщност обяснява, че ние – хората, носим любовта с нас, където и да отидем или останем. И може би е погрешно да се смята, че любовта си отива след първата година или след медения месец – напротив, тя остава, там където сме и ние.

Именно т. нар. „меден месец” се счита за периода символ на най-безгрижно семейно щастие, което може да сполети една двойка. И точно този момент би следвало да се преживява отново и отново. Но как да стане това?

Кажете ДА на любовта, за да ви отговори и тя със същото! Вярва ви се или не, истината е, че вашите мисли създават реалността около вас. Ако системата ви от ценности е изградена от негативизъм и мисли, които противоречат на любовта, няма как да задържите последната във вашата орбита. Любовта е сила, която живее в нас. Ако извиквате тази сила ежедневно с позитивното си отношение, бихте могли да създадете вътрешно състояние на духа, което постоянно да работи в полза именно на любовта.

Бихте могли да имате повече от една връзка с един човек! Важно е да знаем, че хората еволюират непрестанно, израстват, променят се и се преобразяват. Именно заради това е възможно да изпитвате нови чувства към един и същ човек. С напредъка на времето бихте могли да се опитвате да опознавате човека до вас отново и отново. Може да проучвате неговите нови качества, да се опитвате да го допълвате и да го подкрепяте в промяната, през която всъщност преминава и всеки от нас.

Любовта се задълбочава с времето! Имайте предвид, че любовта не продължава сама по инерция от деня, в който сте си пожелали безкрайно щастие пред олтара. За любовта трябва да си мислим всеки ден с нови сили. И тъй като връзката между мъж и жена би могла да е много динамична, дори по своему – жива, не бива да смятате, че безоблачното щастие е вечно. Противоречията са част от живота между двама души и част от връзката помежду им. След всяко преодоляно различие или всеки преодолян проблем, чувството за по-дълбока и взаимна любов става все по-дълбоко. Отношения и любов, които се изграждат не само върху безпроблемните периоди, но и в моменти на слабости във връзката, обикновено стават по-силни с времето.

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Unsplash

Вижте още:

Седемте сутрешни практики, които помагат за добро утро и добър ден

Диоптричните очила са секси

Внимание, рожден ден!

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ