Пролетно почистваме гардеробите, мислите, живота си

x

 


Ако сте закъснели с пролетното почистване тази година, още не е късно да го направите! И не, тук не говорим за домакинска работа. Предлагаме ви пролетно почистване на душата! Ето, кои са петте неща, от които трябва да се освободим незабавно:

Стари дрехи. Повечето от нас имат в гардероба си дрехи, които не сме носили с години. Такива, които пазим, с надеждата някой ден да ни станат „когато отслабнем”. Такива които сме купили импулсивно, но никога не са обличани. Някоя риза или пола със сантиментална стойност. Нещо подарено, което не е по вкуса ни, но все пак сме запазили. Дрехи, които не са наш размер и онова дяволче в гардероба, което винаги няма с какво да комбинираме.

Има много начини, с чиято помощ можете да прецените от кои дрехи да се освободите. Ние ви предлагаме следния:  извадете от гардероба си всичко, което попада в някоя от горните категории и направете място за нови модни покупки – дрехи, които ви правят щастливи, когато ги облечете.

Аксесоари. Нужно ли е да обясняваме?  Всичко счупено, скъсано, непасващо на стила ни. Да, обувките също!

Музика. Всички стари дискове, които не искаме да чуем никога повече. Песните, които вече не слушаме, но продължават да заемат място в паметта на плейъра ни. Онази песен, която винаги ни кара се плачем, без да знаем защо – изтрийте я и освободете пространство за някоя, която ще ви зарежда с позитивно настроение от сутринта.

Приятели. Да, все пак говорим за душевно пречистване – всичко, което вече не ни е полезно или не помага на развитието ни. В това число влизат и хората, които не ни подкрепят… Онези, които допринасят за лошото ни настроение и онези, с които нямаме никаква представа защо сме „приятели”, но продължаваме да излизаме.

Подаръци от старо гадже. Тук сме категорични! Започваме с кралицата в списъка – онази хербаризирана червена роза, от първата ни среща. Всички картички, снимки, подаръци и билети  от театър, които пазим в специална кутия.

И така, не пропускайте да направете място за новото в живота си – пролетно настроение, повече усмивки, място за нови модни покупки и нови хора,  които правят деня ви по-щастлив! А от нас – приятна пролет и хубаво лято!

Текст: Благовеста Терзиева

Снимка: Unsplash

Вижте още:  

Женственост – серия поредна във вид на ферман

Чайовете, които ви помагат да бъдете в добра форма

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ