Внимание, рожден ден!

x


Рожденият ден е радостно събитие, но не и дните, които го предхождат или поне така казва астрологията. Поровихме една интересна тема – какво се случва преди и след рождения ден.

Чували сме за „сатурнова дупка” – някои специалисти твърдят, че е 30, 40 до 50 дни преди рождения ден, а други, че започва двайсет дни преди датата и продължава двайсет дни след нея. Влиянието на Сатурн върху нашия живот е свързано със изпитанията, отговорностите и нещата, които не сме довършили, с уроците, които не сме научили. Защо се появява Сатурновата дупка – движението на тази планета преминава през всеки зодиакален знак и влияе на родените във всяка зодия 45 дни преди рождения ден. Какво се случва в този период – влиянието на Сатурн носи обърканост, податливост на заблуди, болести и нещастия. Критичен е за взаимоотношенията и за взимането на решения, освен това се чувстваме неудовлетворени от себе си и от околните. По този начин Сатурн ни води към равносметка, преосмисляне и отхвърляне на маловажното.

Все пак има начин да излезем от сатурновата криза с положителна енергия. Всяко действие трябва предварително да е добре обмислено и тогава може да се разчита на подкрепата на Сатурн. За да преминете леко през Сатурновата дупка е добре да не предприемате нищо ново, да не започвате нова работа или нова връзка. Освободете се от всичко негативно от миналото. Почистете основно своя дом и изхвърлете всичко излишно. Хранете се умерено с повече плодове и зеленчуци. Забавете темпото и почивайте на чист въздух и сред природата.

Според астролозите особено важни са последните 12 дни преди рождения ден.

През това време трябва да се стараем да сме максимално позитивни. Дори се препоръчва във всеки един от тези дни да обърнем внимание на различни неща: през 12-ия ден астролозите съветват да се отдадем на уединение и равносметка на изминалата година, през 11-ия – планиране на следващата, през 10-ия – грижа за кариерата, през 9-ия ден – отдаване на изкуството, през 8-ия – промени, през 7-ия – грижа за личните отношения, през 6-ия – грижа за здравето, през 5-ия – празнично мероприятие със семейство и приятели, през 4-ия ден – повече внимание на дома, през 3-ия – бизнес контакти и обучения, през 2-ия ден – да се погрижим за материалното благосъстояние, а на самия рожден ден – да се отдадем на позитивни мисли за самоутвърждаване.

Какво се случва на самия рожден ден? В този момент планетите изпращат поток от нова енергия, която определя следващите години. 12-те дни след рождения ден са магически и са нещо като знак за събитията, които ни предстоят. Първият ден съответства на първия месец, вторият – на втория месец и т.н. Ако си направим труда и запишем събитията, случващи се с нас и около нас през всеки от 12-те дни, ще бъдем изумени от точното съвпадение, твърдят астролозите.

Текст: Катя Атанасова

Снимка: Unsplash

Вижте още:

Седемте сутрешни практики, които помагат за добро утро и добър ден

„Течното злато”, което ни прави красиви

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ