Емили ДиДонато – поредният мъжки блян

x

 


Тя все още не е позната на българската публика, но така или иначе е един от младите модели, които лесно правят впечатление с професионалното си развитие и мащабите, до които се разраства кариерата им скоро след навършване на пълнолетие. Тя е родена през 1991 година в Ню Йорк. И както е прието да се подразбира, красивото ѝ лице и фината физика са продукт на смесена кръв – ирландска, италианска и американска. Славата и успехите за Емили започват в момента, в който родителите ѝ я подкрепят и насърчават да започне да се занимава с моделство. От там нататък, преследването на мечтата се отплаща с успехи, за които всички модели мечтаят.

 


 


През 2008 година тя става рекламно лице на марката Guess. Година по-късно вече се е снимала за Ralph Lauren и Maybelline New York, което е огромно признание за модел, който току що е завършил гимназия и няма почти никакъв опит. По това време тя вече е работила с модели от ранга да Кристи Търлингтън и Джесика Уайт. През август 2009 година идва следващия преломен момент в кариерното ѝ развитие – тя става един от ангелите на Victoria’s Secret.


 


Когато името и вече е познато в модните среди, Емили се превръща в един от най-желаните модели, което през 2010 година я прави лице на рекламната кампания на парфюма Aqua Di Gioia. Част от тези фотографии попадат на кориците на годишния ѝ финансов отчет на огромната компания за козметични продукти L’Oreal.

 


 


През 2013 година, образът ѝ не пожали и мъжките сърца що се отнася до провокативност, сексапил и красота, защото именно това лято Емили ДиДонато направи своя дебют в мъжкото списание Sports Illustrated. Снимките за фотосесията бяха заснети в Намибия. През годините се е появявала на кориците на списания като ‘Marie Claire, Elle, Madame Figaro. Марките, за които е дефилирала са от ранга на Louis Vuitton, Chanel, Givenchy.

 


 


Оставаме в очакване за бъдещите появи на младия модел, а на сините ѝ очи ще се наслаждаваме от снимките за рекламните кампании на любимите ни марки.

текст: Станислава Тотева

снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко нюанса розово има? Достатъчно, за да бъдем всички щастливи!

Ако сте пропуснали
Най-четени