Емили ДиДонато – поредният мъжки блян

x

 


Тя все още не е позната на българската публика, но така или иначе е един от младите модели, които лесно правят впечатление с професионалното си развитие и мащабите, до които се разраства кариерата им скоро след навършване на пълнолетие. Тя е родена през 1991 година в Ню Йорк. И както е прието да се подразбира, красивото ѝ лице и фината физика са продукт на смесена кръв – ирландска, италианска и американска. Славата и успехите за Емили започват в момента, в който родителите ѝ я подкрепят и насърчават да започне да се занимава с моделство. От там нататък, преследването на мечтата се отплаща с успехи, за които всички модели мечтаят.

 


 


През 2008 година тя става рекламно лице на марката Guess. Година по-късно вече се е снимала за Ralph Lauren и Maybelline New York, което е огромно признание за модел, който току що е завършил гимназия и няма почти никакъв опит. По това време тя вече е работила с модели от ранга да Кристи Търлингтън и Джесика Уайт. През август 2009 година идва следващия преломен момент в кариерното ѝ развитие – тя става един от ангелите на Victoria’s Secret.


 


Когато името и вече е познато в модните среди, Емили се превръща в един от най-желаните модели, което през 2010 година я прави лице на рекламната кампания на парфюма Aqua Di Gioia. Част от тези фотографии попадат на кориците на годишния ѝ финансов отчет на огромната компания за козметични продукти L’Oreal.

 


 


През 2013 година, образът ѝ не пожали и мъжките сърца що се отнася до провокативност, сексапил и красота, защото именно това лято Емили ДиДонато направи своя дебют в мъжкото списание Sports Illustrated. Снимките за фотосесията бяха заснети в Намибия. През годините се е появявала на кориците на списания като ‘Marie Claire, Elle, Madame Figaro. Марките, за които е дефилирала са от ранга на Louis Vuitton, Chanel, Givenchy.

 


 


Оставаме в очакване за бъдещите появи на младия модел, а на сините ѝ очи ще се наслаждаваме от снимките за рекламните кампании на любимите ни марки.

текст: Станислава Тотева

снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всяка неделя, която ни приближава към лятото, е достоен повод за празник!

Ако сте пропуснали
Най-четени