Внимание, опасно сладки снимки!

x


Задава се най-магичното и уютно време от годината. Онова, което ухае на канела и трепка в пламъчетата на ароматните свещи, които ще осветят домовете ни. Скоро ще украсяваме елхи и ще си носим най-широките си и щастливи усмивки. Ще гледаме филми, които знаем наизуст и пак ще сме благодарни за всяка минута. Стига тези мигове да са споделени с най-близките ни и любими. 

А към тези същества се числят и четириногите ни любимци, които ни даряват с най-безрезервната и сърдечна любов. Тях модните редактори дружно решиха да включат в актуалните си фотосесии. И безспорно успяха да ни умилят.

Marie Claire Италия напълни страниците си с пухкави зайчета, мъркащи модели, пухкави померанчета, сънени чихуахуа и още симпатяги. Отговорен за сладките кадри е фотографът Алваро Беамуд Кортес. А стайлингът на единствената професионална моделка по време на снимките е дело на Елисабета Масари. Топлите плетива и палитрата на аутфитите деликатно хармонираше с естествената окраска на четириногите чаровници.









Колаборацията между Ирина Шейк и елегантния бранд с дългогодишна история Ellen Tracy също ни донесе няколко специални снимки на Ирина в компанията на една пухкава топчица любов. Изяществото на Ирина напълно подхожда на благородното животинче, с което тя замечтано позира.




В круизната фотосесия на Miu Miu също имаше няколко опасно сладки модела на четири лапи. E, Адриана Лима може би малко засенчва хъскито, което държи с една ръка, докато с другата стиска лъскавия си клъч. Но пък няма как да оценим, че са чудесен тандем.




За десерт си оставихме сладурската банда на един от най-любимите ни брандове – Free People. В отделен блог пост на страницата си екипът на марката представя своите собствени домашни любимци и ни разказва с по няколко думички за всеки. Имат си кученце, което предпочита да общува повече с котета, отколкото със себеподобни. И друго, което често е гост в офиса.

Дали пък и ние да не си спретнем подобен експеримент?





Текст: Сияна Заимова

Снимки: Miu Miu; Ellen Tracy; Free People; Marie Claire Италия.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени