Големият финал от Париж

x

Дочакахме го! Големия финал на композицията със седмици на модата. Най-после се добрахме до Париж и всичката грация, която е способен този град да ни причини. Ето и колекции, които запълниха сънищата ни с нови цветове:

Christian Dior

Принцесите на Dior захвърлиха балетните си полупрозрачни поли, потънали в бродерии на съзвездия. И замениха капитанските си шапки с Bucket модели с противостоящи на стила им вградени дантелени или тюлени воалетки. Спортната нотка и миксирането на стилове бе на предна линия. Карето обхождаше красиви метри плат. Кожата се сдобиваше с бродирани палми и лазерни прорези. Феминистките слогани и корени на вдъхновение отново бяха едно неразривно цяло за колекцията. Огромните колани се редуваха с перлените чоукъри. А всеки аксесоар чинно си беше на мястото. Поправка – перфектното място. Вече знаем кои са чантите, по които блогърите ще си изплакват очите през следващия сезон.








Jacquemus

Наричат дизайнера на бранда новия Карл Лагерфелд. Крайно, прогресивно… и обещаващо. Симон Порт Жакмюс създава микроскопичните чанти и макси шапките, в които целия свят се кълне. Замесва в обща картина парещооранжрево, смарагдовозелено, най-спокойното бяло и натуралните класики, нарушавани от някои по-крайни цветове за акцент. Кройките са още по-спокойни и зрели дори от предходните за бранда колекции.









Isabel Marant

Само Изабел Маран може да забърка свръхобемни плетива с тотално мини шорти и поли. Плюс влюбващи ни отвсякъде ботуши почти до коляното. Никой не вдъхва на телесните и неутрални нюанси повече красота, блясък и женственост от фината дизайнерка. Отдавна не бяхме виждали по-сочен и стилен прочит на 80-те, за което Изабел заслужава дори повече от овациите ни.










Текст: Сияна Заимова

Снимки: Vogue

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени