7 пъти вдъхновени от Blair Eadie

x

Днес сме сбъркали името на статията си и ще ви кажем защо. Беше си съвсем умишлено деяние – толкова харесваме Blair Eadie от Atlantic // Pacific, че бихме искали да споделим всичките й 3547 снимки от Instagram, но нямаме толкова пространство! Ето защо ви показваме само седем от нейните визии, но пък сме сигурни, че те са достатъчно интригуващи, за да посетите сами страницата и блога й.

Blair е едно от онези момичета, които не просто се гмуркат в street стила, но и му помагат да стъпи здраво на модната сцена и да порасне до феномена, в който се е превърнал днес. Eadie започва кариеарата си в американския бранд Gap и бързо забелязва как модата по улиците истински докосва хората. Това е и мотивът й да започне да работи върху собствен блог – Atlantic // Pacific, който и дава възможност да работи с имена като CoverGirl, Gucci, Nordstrom, Target, Tory Burch, Sephora и много други.

Ето как тя се превръща в символ на еклекчтичния street style с щипка класически вдъхновения – можем да я видим облечена в красиви рокли, дълги поли и елегантни костюми, но и в деним и раирана тениска. Ключов за нейния стил елемент, по който можем да я разпознаем, са перфектно съчетаните цветови комбинации и цветните чорапогащници. Blair също така ни изумява с умението си да се облича добре не само през топлите сезони, но и през студените. И съвсем няма нужда да ни се извинява за дрехите, които носи, когато й е студено, защото те също са стилни и подбрани с внимание!
Най-добрият приятел на Blair Eadie са блейзърите (очевидно) и очилата. А чантите! Толкова много и толкова разнообразни, че понякога се чудим дали повече харесваме тях, или аутфитите на блогърката. Ще ви издадем една тайна от редакторския офис – почти всеки ден разглеждаме страницата й в Instagram и си мечтаем да притежаваме гардероба й. Вероятно има много като нас, защото тя дори има специализирана рубрика в блога си, където са описани абсолютно всички дрехи, аксесоари и обувки, които носи, при това с директни връзки към сайтовете, откъдето можем да си ги закупим.

Друг полезен трик, който можете да си откраднете от Blair освен тоалетите й, е именно смесването на принтове. Ние смятаме, че тя се справя неповторимо добре с тази сложна задача! Както и с подбирането на всяко едно шарено палто! Можем ли да кажем още нещо относно нейния стил? Не мислим, че има смисъл, защото фотографиите й говорят в пъти повече за естетическото й вродено чувство за красиви неща. Погледнете сами и се вдъхновете!Текст: Мила Стоянова

Снимки: Instagram, Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени