Пуловерите с цип в нови измерения

x

Циповете са онези малки части от дрехите, на които малцина от нас вероятно обръщат същинско внимание. Те са просто детайли, средство за закопчаване или понякога акцент без главна роля. Правят ни впечатление, но не са повод да се фокусираме само върху тях. Модните дизайнери обаче държат на всеки малък детайл, затова избраха да изкажат своята признателност към циповете, като им отредят специално място в  зимните тенденции.

Не вярвахме, че някога ще го кажем, но на мода отново са циповете върху… пуловери. Да, правилно прочетохте: циповете са способни да превърнат дори най-скучния пуловер в дреха, с която да се разходите по улиците на някоя от модните столици. Не търсете обаче металния механизъм на гърба, нито разположен странично. Той има централна роля – поставен е отпред, образувайки при разкопчаването си V-образно деколте. Ако и вие вече си мислите за един конкретен тип пуловери, взети назаем сякаш от гардероба на баща ви, ами… точно такива са. Пуловерите с цип бяха особено актуални сред мъжете в последните десетилетия на миналия век, а сега отново са тук, но проправяйки си път сред дамската мода.

Леко резервирани сте към този тренд? Трябва да признаем, че ние също бяхме, но една от водещите причини, заради които може да се доверим на пуловерите с деколте – цип е тяхната свобода и гъвкавост. Защото нека бъдем честни: със или без цип това е пуловер, който може да се носи почти винаги и с почти всичко.

Обявяваме сезона на циповете за открит и тръгваме да търсим глътки вдъхновение, преди решителния моден скок. Елате с нас:Големи възможности

Всеки се нуждае от нещо комфортно, но и същевременно стилно, а през зимата това да се съчетават двете неща, понякога може да се окаже и проблем. Или пък не, защото нищо не е по-подходящо за студените месеци от един голям, мек пуловер. С цип около врата, за удобство и разнообразие. Комбинирайте своя овърсайз пуловер с деним, топли ботуши и сте готови за зимни приключения през уикенда, без да ви се налага да правите компромиси със стила си.

 Бонус съвет: Търсете модели с качулка. Няма нужда да ни благодарите!
Добри приятели

Уикендите не са ви достатъчни и искате да включите пуловерите с цип активно в ежедневието? Чудесно, тогава просто ги облечете над любимата си риза. И после разкопчайте деколтето-цип, разбира се. Естествено препоръчително е да координирате цветово отделните елементи, а като допълнение може да позволите на ризата да се показва под пуловера. Тази комбинация е идеалният небрежен, но стилен градски аутфит, който дава заявка да  е толкова добър, че да го поискаме в няколко разновидности.Противоположностите се привличат

Да, добре съгласни сме, че изглежда привидно невъзможно да носите официален костюм със спортен пуловер от 90-те, но както знаете в модата няма невъзможни неща. Дори нещо повече – точно това съчетание е особено успешно, защото двата елемента си контрастират. А и пуловер с цип е чудесен повод да комбинирате костюма със спортни обувки, нали? Мислим, че вече няма нужда да се колебаете какво да облечете за офиса в петък.
Пухкави прегръдки

Очаквано моделите пуловери с деколте-цип предлагат голямо разнообразие, но сред всички се отличи един по-специален – пухкав. Той напомня на материята на teddy палтата, а когато го показахме на приятелка, тя заяви: „Да, изглежда като нещо, което е много удобно да носиш… вкъщи.” . Е, повече от убедени сме, че целта на дизайнерите не е била да създадат модерно домашно облекло, затова водете пухкавите пуловери с цип често на разходки. Те са послушни и се съчетават лесно с всичко!
Определено пуловерите с деколте – цип са си заслужили целия шум и внимание, на които се радват и това не бива да ни учудва. Все пак единственото сигурно нещо в модата е, че тя е пълна с изненади. Често неочаквани, но затова пък приятни. Броим пуловерите с цип за точно такава, приятна изненада на която планираме да дадем шанс. А вие?


Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени