Фишуто е новото бижу

x


Фишуто никога не си е тръгвало от светлините на прожекторите. То е много женствено, придава нотка елегантност във всеки един тоалет и може да бъде решаващата, последна щриха от аутфита. Успешно замества бижутата, може да бъде завързано на чанта или да се превърне в аксесоар за коса. Цветно, копринено, ръчно рисувано, разказващо история – фишуто гарантирано превръща дори и скучен пуловер в нещо повече.

Предпочитаме го с цвят, за да бъде акцент. Има стотици начини за завързването му, можем да го носим с пусната и прибрана коса, но като че ли небрежно вдигнатата коса е най-добрата му партньорка. Тогава визията става по-подредена, а вратът и раменете се откриват. Допирът на хубава копринена материя по женска кожа е от хубавите неща, които можем да подарим на сетивата си. Любим е на италианките и на парижанките, особено на Giovanna Battaglia. Фишуто е идеално за преходните сезони, когато все още нямаме нужда от кашмирен или вълнен шал, например. Слънчевите зимни дни или началото на пролетта са идеален повод да го съчетаем с рокля, тренчкот или късо сако.


Фишуто ще остане водеща тенденция, независимо от темпото, с което се развива и променя модата. То е от онези аксесоари, които невинаги са в центъра на събитията, но никога не слизат от подиума.

Ефирност и женственост с едно леко завързване и нищо повече. Красивите шарки и цветове са с истинска колекционерска стойност. Фишуто струва инвестицията си точно толкова, колкото едно голямо, цветно палто. Аутфитът е готов!Текст: Tea Денолюбова

Снимки: Vogue, Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени