Какъв е летният стил на любимката на Gen Z и Vogue?

x

Всички можем да се съгласим, че в тези жеги ни се носят единствено бански. Ако може край морето, с леден коктейл в ръка и много слънце по кожата (защитена с SPF, разбира се). 

Не всички, обаче, притежават лукса да могат да работят от плажен шезлонг или пък да се прибират в града само между септември и май. 

Работещите момичета, каквито сте много от вас – нашите читатели, все още трябва да ходят в офиса, да вземат детето от детска градина (която, ако имате късмет е на по-малко от 20 минути с градски транспорт), да излизат с приятели и да поддържат живота в града. И за това трябват хора! 

Именно за вас сме подготвили една трилогия от модни материали, в които ще изследваме летния стил на три работещи градски момичета, утвърдили се като фешънисти за своите поколения – Gen Z (1997-2012), Millennial (1981-1996) и Gen X (1965-1980). 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)


Започваме с най-младите представители от модния пейзаж – Gen Z. Новите модни диктатори, създаващи всички -core естетики, които вече е трудно да следим. Те са експериментални, дръзки, ала и ценящи комфорта си. 

За техен представител сме избрали Ема Чембърлейн – както някои обичат да я определят: новото IT момиче на Vogue

Към момента Ема има 15.2 милиона последователи само в Instagram и още 12 милиона абонати в YouTube, прави подкаст, собственик е на компания за кафе и е на първи ред на всяка модна седмица. От няколко години е водещ на Met Gala и ако не сте се досетили – модна икона на поколението.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)


Летният аутфит на Ема, на който се спряхме, е събирателен образ на Gen Z философията. Практичен, стилен, тренди, малко old money, малко office siren, малко eclectic grandpa… 

На снимката Ема е в Кан и носи къса бяла тениска с cropped розова риза отгоре, мини бежова пола с плисе, кафяви кожени мокасини и колан, слънчеви очила в бордо, както и спортни бели чорапи. 

Късо върху късо върху късо – какво по-подходящо решение за лятото? 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)


Може да разпознаете аутфита в много от модерните естетики, което ви дава свободата да го отведете, накъдето пожелаете. 

Дамите, които предпочитат по-изчистени и класни визии, сякаш директно взети от Източното крайбрежие на САЩ, могат да заложат да едноцветни и обрани варианти, следващи философията на stealth wealth. Ако трябва да преведем в марки, това със сигурност ще е Ralph Lauren

Ако стилът ви накланя везните към визията на офис сирената, никак не е трудно да преобразите аутифта и в тази посока. Втален потник или тениска с каре, акцент върху чантата, микро пола и kitten heels. И изведнъж фантазията за модна редакторка от Дяволът носи Прада оживява… 

продължава на следващата страница…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени