Малката бяла рокля: Как да я носим?

x

Тя е като малката черна рокля, само че бяла. Тя е с дължина до около коляното или мини. Тя е днешната ни модна „героиня“ и всяка пролет си мислим за нея, без да ни интересуват тенденциите от модния подиум. Защо? Защото подобно на своята сестра и малката бяла рокля е универсална дреха, подходяща за много поводи и настроения.Как да я носим? Най-лесният отговор би бил: Ами както носим и черните си рокли. С няколко изключения, това наистина е така. Първо имаме предвид, че белите материи много често са прозрачни. Това е първото нещо, което трябва да се опитате да забележите преди да си я купите. Нямаме нищо против прозрачните материи, просто е важно за каква цел ни е необходима роклята, която купуваме. За офис, работа, първа среща или някакво официално събитие, по-скоро бихме оставили настрана прозиращия текстил. За плаж и ежедневни модни експерименти – да, взимаме си една на мига.
Ако избирате прозрачни материи, следващата покупка трябва да бъде от щанда за бельо. Няма нужда да обясняваме защо, нали? Имайте предвид, че бялото стои добре, както на кожа бяла като мляко, така и ако имате тен.

Малката бяла рокля задължително комбинирайте с цветен аксесоар или няколко аксесоара. Дали ще сложите искрящо розови обувки, или ще си вземете оранжевия клъч си остава ваш избор и едва ли ще сгрешите. Белият цвят се комбинира добре с всякакви метали, кристали, камъни и дори перли. Единственият критерии, по който трябва да подбирате бижутата си, остава типа рокля. На официални тоалети не бива да поставяте ежедневни бижута. Коланът е подходящ аксесоар в много от случаите. Връхната дреха може да бъде от деним, кожа или просто тренчкот. И не забравяйте, малката бяла рокля може да обичате също толкова много, колкото и черната такава.Текст: Fashion Inside

Снимки:Getty Images

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени