Меката прегръдка на роклите oт кадифе

x

Наближават коледните и новогодишни празници. Онова време на годината, когато светлините блестят по-силно, музиката става празнична, а партитата са непрекъснати. Обичаме атмосферата, щастието и събиранията в края на годината. Настроението на всички нас е приповдигнато, щастието и любовта витаят във въздуха, всички искаме да се забавляваме, да оставим работата настрана и да заблестим колкото се може по-ярко!

Добре знаем, че като истински момичета, желаем да сме най-красивите и най-добре облечените във всяка една празнична вечер. Вариантите са безкрайно много: можем да заложим на поли, заемки от мъжкия гардероб или пайети, които за поредна година са безспорен хит. Дали ще заложим на диско, ретро или елегантна визия, е въпрос на избор.

Днес ще си говорим за роклите. Дългите, женствени рокли, с красив и перфектен силует. Те не само ни предлагат цели други светове, в които женствеността е на почит, но и ни карат да се чувстваме красиви, желани и в центъра на събитието.

Те са в най-различни цветове, модели и кройки. Но онова, което ги обединява, е материята. Кадифето е една от най-елегантните, меки, фини и празнични материи. Приканва към танци, към празник и към хубав живот. Кадифените рокли са най-подходящи за прегръдки, зали с красиви полилеи и велики вечери.

През този сезон определено печелят надпреварата. Dior, Versace, Balmain и Balenciaga бяха сред първите, които заложиха на тази аристократична материя. Обичаме я, защото сякаш се излива по тялото и е толкова приятна на допир…

Направихме истински празнична селекция от рокли, топли като целувка. Предизвикателни като нощта и великолепни като зимните моменти, които ни очакват. Надяваме се да ви послужат за вдъхновение и да ви уверят, че понякога всичко, от което наистина имаме нужда, е една перфектна рокля. Не повече! Просто да знаем, че е в гардероба ни, че я има и че винаги може да ни помогне и да спаси момента. А после да го превърне в истинска магия!

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Аз не се обръщам към модата, модата се обръща към мен.“ – Дафне Гинес

Ако сте пропуснали
Най-четени