Меката прегръдка на роклите oт кадифе

x

Наближават коледните и новогодишни празници. Онова време на годината, когато светлините блестят по-силно, музиката става празнична, а партитата са непрекъснати. Обичаме атмосферата, щастието и събиранията в края на годината. Настроението на всички нас е приповдигнато, щастието и любовта витаят във въздуха, всички искаме да се забавляваме, да оставим работата настрана и да заблестим колкото се може по-ярко!

Добре знаем, че като истински момичета, желаем да сме най-красивите и най-добре облечените във всяка една празнична вечер. Вариантите са безкрайно много: можем да заложим на поли, заемки от мъжкия гардероб или пайети, които за поредна година са безспорен хит. Дали ще заложим на диско, ретро или елегантна визия, е въпрос на избор.

Днес ще си говорим за роклите. Дългите, женствени рокли, с красив и перфектен силует. Те не само ни предлагат цели други светове, в които женствеността е на почит, но и ни карат да се чувстваме красиви, желани и в центъра на събитието.

Те са в най-различни цветове, модели и кройки. Но онова, което ги обединява, е материята. Кадифето е една от най-елегантните, меки, фини и празнични материи. Приканва към танци, към празник и към хубав живот. Кадифените рокли са най-подходящи за прегръдки, зали с красиви полилеи и велики вечери.

През този сезон определено печелят надпреварата. Dior, Versace, Balmain и Balenciaga бяха сред първите, които заложиха на тази аристократична материя. Обичаме я, защото сякаш се излива по тялото и е толкова приятна на допир…

Направихме истински празнична селекция от рокли, топли като целувка. Предизвикателни като нощта и великолепни като зимните моменти, които ни очакват. Надяваме се да ви послужат за вдъхновение и да ви уверят, че понякога всичко, от което наистина имаме нужда, е една перфектна рокля. Не повече! Просто да знаем, че е в гардероба ни, че я има и че винаги може да ни помогне и да спаси момента. А после да го превърне в истинска магия!

Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени