Шалът, който променя всичко!

x


Направете си следния експеримент. Заложете на най-базовия си аутфит – тъмен панталон и бял топ, семпъл блейзър, деним и поло в една и съща неутрална гама. Не се престаравайте и с аксесоарите. Освен с един – oversize шала, който напомня одеяло. Наметнете го около раменете си над палтото или сакото, може и самостоятелно върху плетиво. Въпрос на избор е дали да прибавите колан около талията, за да го фиксирате и за да акцентирате върху извивките си. Важното е, че ще останете на топло, а стилът ви ще се изкачи на мига поне с няколко позиции напред без особено усилие. 

Това е шалът супер герой. Независимо дали идва с огромно лого на Balenciaga или е напълно анонимен в ефектно каре, подбран с внимание и отношение. Може да го преметнете само през едното си рамо – леко небрежно, или да потънете изцяло в топлата му прегръдка.

Въпросът спортно или елегантно не стои на дневен ред, защото обемният като одеяло шал преминава от един стил в друг за секунди – просто заменете кецовете с ниски токчета, добавете чанта, украсена с перли и няколко фиби в косите.

Трябва да признаем, че точно на този горещ XXL аксесоар логоманията му отива. Харесваме вариациите на Acne Studio, OFF-WHITE и Burberry, но се радваме и на по-бюджетни high street находки.

А когато температурите се колебаят нагоре-надолу по термометъра, огромният шал се превръща в малката ни преносима броня срещу студа. Компактен, комфортен и преобразяващ. Никак нелоша комбинация!

В играта е!Текст: Сияна Заимова

Снимки: @Styleograph, @gittabanko; @nycbambi; @stylesightworldwide.

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени