5 (супер) причини да изпратите лятото от Offshore Camp

x

 


Скъпоценното ни лято пак се готви да изчезне като част от фокус, на който все се мръщим. Но ние сме твърдо решени да си откраднем поне още два морски уикенда близо до вълните. Разказахме ви за магията на Градина, която трясва като първо влюбване и ви открадва стабилна площ от сърцето. Време е да ви разкрием и къде е нашият уютен дом, когато сме на къмпинга. Разпъваме палатки и закачаме хамаци винаги в обетованата гора на Offshore Camp. Ето и 5 причини защо е супер идея да изпратите лятото тъкмо оттам:

 

1. Заспивали ли сте под завивката на милион звезди в борова гора? Будили ли сте се не от аларма, а от гъделичкането на слънцето? Ако отговорът е “не”, побързайте и наваксайте с тази сладка емоция. Припознаете ли себе си в живота на къмпинга, има сериозна опасност да се пристрастите към него и да се сбогувате с гората и вълните точно толкова трудно, колкото и ние в края на всяко изплъзнало се из пръстите ни лято.

2. На Offshore Camp е лесно – можете да наемете готова палатка или каравана, екипирани с всичко необходимо за свеж сън – дюшеци, чаршафи, одеяла и възглавници. Можете и да разпънете собствена палатка или да спите на свой хамак. Къмпингът е добре осветен, има барбекю зона и огнище за свободно ползване, чисти бани и просторен паркинг.

3. На Градина барът е до морето и морето е до бара. А пък и двете са само на няколко минути пеша по живописна пътека от Offshore Camp. Надали има по-лесно прибиране у дома след тежка парти вечер, преминала в посрещане на изгрев и кой знае, небрежно плуване за лека нощ (независимо от часа).

4. Можем да се закълнем, че всяка храна тук става магически по-вкусна – и домашната лютеница на баба, и сиренето от магазина, и плодовете, които обичаме да си купуваме от Черноморец точно преди да се настаним така удобно за уикенда, все едно никога повече няма да си тръгнем.

5. В гората на Offshore Camp са се зародили едни от най-страхотните приятелства и чутовни влюбвания, на които сме ставали свидетели. Във въздуха витае щастие, елате и го усетете сами. Има голям шанс да ни срещнете. Помахайте за здрасти смело!

П.П.: А само бонус причина е и концертът на Руши Видинлиев на 2 септември, част от Аполония.

Текст: Александра Тошева

Снимки: Мери Калъчева, Калина Палавеева & Offshore Camp

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сутрешно кафе със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени