Любовта през 2015 година

x

 

 


 

До август 2015 година Юпитер – планетата на щастието, ще транзитира през Лъв – това е естественият дом на сърдечността и любовните авантюри, така че ще създава благоприятни възможности да потърсим и съответно намерим подходящ партньор.

До началото на април „се трупа енергия“ от силни желания и страсти, които ще се развъртят в конкретни действия и инициативи, способни да разширят спектъра от възможности в личния ви живот. Но не всичко е толкова просто и еднозначно.

Трябва да се има предвид, че до началото на май Северен възел ще противостои на Уран и то по линия: „аз-партньора“, така че ще активира много „внезапни“ и променени условия във връзките. Тенденцията е валидна за всички, но с особена сила за кардиналните знаци – Овен, Везни, Рак и Козирог. Северен възел изисква да се усвоят допълнителни опитности и модели на поведение. През това време могат да започнат нови любовни романи – спонтанни и бързо завладяващи личността, но неконтролируеми, особено в последиците, подобно на пожар… това е и период, който под влияние на такива крайни преживявания – не един дългогодишен контакт ще се разпадне, в минимален вариан т- ще се изпита здравината и дълбочината на чувствата.

Февруари носи много романтика – понякога откъсване от действителността – мечтите или „розовите“ представи се уеднаквяват със заобикалящата среда. За някои това може да са наистина вълшебни мигове, а за други – бягство от реалността, понякога само на ниво идея, но не рядко и чрез паралелни връзки, когато човек следва вътрешния си порив. Този месец ще остави най-силен отпечатък върху Риби, Дева и Скорпион. Останалите знаци в различна степен ще се „потопят“ в блянове за „далечни хоризонти“, а не това, което е на „една ръка разстояние“ – образно казано.

Към края на февруари и почти до края на април – всичко е видно, няма нито мотив, нито воля да не се изказват претенции и очаквания – изясняват се истини и детайли, които може и да са ни убягвали. Водещ е Аз-ът, а не другият и човек трудно прави компромиси със себе си. Високо ниво на инициативност, съответно постижения в личен план, но не само, за огнените знаци /Овен, Стрелец и Лъв/ и въздушните /Водолей, Везни и Близнаци/ ,които постигат с по-голяма лекота и пробивност намеренията си. Вероятно най-много контакти /полезни, приятни/ ще се завържат в края на май и до 20 юни. Искайте ,за да ви се даде, търсете, за да намерите…

От 24 юли до 01 септември – Венера обръща своя ход в ретрограден, а от 11 август Юпитер ще премине на страната на „земната енергия“ и задължително ще приземи страстите с практични съждения. Чувствата вече ще се „филтрират“ от разума и до края на 2015 г. решенията за личния живот ще се прецизират от съвсем рационални съждения, а не спонтанно, за разлика от април. Всъщност това са ключовите, бих казала превратни и показателни периоди за 2015 г.

Всички нови любовни връзки, стартирали през октомври и декември – ще бъдат по-надеждни и дълготрайни, дори и да не са толкова „вдъхновяващи“, а по-скоро „преценени“.

Звездите през второто полугодие ще подкрепят вече в значима степен земните /Дева, Козирог и Телец/ и водните /Риби, Рак и Скорпион/ знаци.

Овен

До юли вашият ентусиазъм прелива във възможности, а Юпитер ще ви надари с не една възможност да сбъднете желанията си, да зарадвате сърцето си – да искате и съответно да получите обич. Но сте склонни да действате спонтанно и необмислено, факт, който е способен да превърти връзките ви на съвсем друго ниво, особено родените през втората декада, но и всички останали в различна степен. Вие с лекота завързвате нови контакти, ключови, а и носещи доста изкушения са от април до август. През това време – ярки и запомнящи се преживявания, за по-младите „подарък“ като дете например.

От септември надделяват текущи задължения, ако сте натрупали „дългове“ към любим човек, тогава през ноември ще ги връщате с „лихвите“. Декември ви кара да мечтаете за далечни хоризонти или намирате щастието от лица, стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл. Звездите отново ще ви подтикнат да „разширите хоризонтите си“.

Телец

До август месец намирате щастието у дома или се движите според зададеното вече направление. През февруари – подкрепа от приятели или приятелска връзка може да прерасне в нещо повече. Април е доста изпитващ връзките ви, склонни сте да криете чувствата ви или на повърхността излизат факти, които сте пренебрегвали, стояли са „зад гърба ви“ като тайна или неконтролируеми обстоятелства.

Ако заложите на благополучието на семейството ви, тогава през май и юни можете да очаквате значими промени – крупни покупки, премествания, за някой качествено обновяване жилището чрез нови членове или премествания… Вариантите са много, но всичко „обновено“ в най-близката ви среда ще е за дълго.

От септември вие навлизате в много силен период, когато можете да сбъднете свое желание, да срещнете сърдечност, която да се имплантира трайно в живота ви. Ключов месец за партньорските ви отношения е ноември. Не един от вас ще срещне своята половинка или ще се реши на по-сериозни, превратни стъпки в тази посока…

Трудни месеци са април, август и декември.

Близнаци

До август 2015 г. звездите ви дават шанс да завържете много нови контакти – носещи ви ползи или удоволствия. За мнозина няма да е изключена ситуацията „любов от пръв поглед“ или лек флирт, който бързо е прераснал в любовна авантюра. Някои приятелства също са способни да се превъртят в „нещо повече“ . При всички случаи – през първото полугодие е подходящо да сте максимално активни, за да срещнете любовта или други значими контакти, на които ще имате шанс да разчитате дълго време. Пътуванията също ще са повод за радост, разтоварване, намиране на допълнителни и запомнящи се преживявания.

Същевременно, ако имате дългогодишен партньор ,тогава ескалират „изпитващи моменти“, които ще се задълбочават от септември – това може да е необходимост да поемете повече отговорности за вашия любим, а може и трансформации, решения свързани с него – да рефлектират и върху вас. Всичко това ще се превърне в повод да „обновите“ семейната среда. За някои – преместване, крупен ремонт ,който ще освежи и взаимоотношенията, а за други – промяна на броя на членовете у дома, включително и скъсване на некачествени, изживели своето време връзки. Показателен, а за някои и превратен, е декември.

Рак

До август месец материалното ви благополучие пряко рефлектира или определя и сърдечните ви връзки. Ако през това време започнете нов роман, той ще бъде свързан с човек, който подпомага социалния ви статус и кариерно развитие или е като „награда“ от Съдбата за дългото ви очакване, инвестиции в много чувства, а и реални финансови стойности, които сте отдали.

От септември постепенно се увеличава социалната ви активност, шанс да влияете на околните чрез харизма, дар слово и т н. Нараства в пъти вероятността да срещнете своята половинка на път или по един бърз, неочакван начин.

Лъв

Юпитер – планетата на щастието ви защитава до август и вие имате шанс да сбъднете почти всяко ваше желание – мечтайте, искайте, за да ви се даде. Юпитер иска разширение, така че е важно то да тръгне от собствените ви намерения – в случая вие ще сте сами първоизточник на собствените ви успехи. Ключови месеци, изпълнени с възможности, са от февруари до юни.

Ако срещнете любовта през това време, вероятността тя да прерасне в дългогодишен контакт е значима. В друг случай може да привлечете по-възрастна или различна личност от вас, такава, която да се явява ментор или учител, който ви принуждава да бъдете по-отговорни, сериозни, но и успешни…

През август се проверява дълбочината на чувствата ви – превратен месец, когато рязко може да трансформирате личния си живот и да поемете в друга посока.

През втората половина „инвестирате“ в любими хора и ако прецените ,че „разходите“ не са оправдани или надвишават „приходите“ – образно казано, тогава бързо ще изстинете или ще се насочите към съвсем практични оценки, които ще ви предпазват от грешки. Ключов месец е и декември.

Дева

От известно време Нептун е във вашия 7 дом на партньорските отношения и те се явяват източник на силни емоционални преживявания, може би блянове, а за някои и грижа. Тенденцията е валидна за родените през първата декада и предимно през първото полугодие. В значима степен през това време приключвате важен социален етап в живота си, така че всичко изживяло своето време ще отпадне – включително и личности, които не заслужават вашата лоялност. В друг вариант – влагате повече психически и физически ресурси и сте в услуга на половинката си, налага ви се подчертано да се съобразявате с нея, дори и да не сте твърде съгласни с действията и намеренията ѝ.

От септември обстановката качествено се променя – вие ще владеете в значима степен събитията – ще ги насочвате, ще привличате внимание и уважение, ще се превърнете в „център“ за сигурност, уют и силна любов. Вероятно повечето от вас ще преживеят запомнящи се мигове, свободните деви ще срещнат своята половинка от септември 2015 до септември 2016 г.

Ноември е много емоционален, а за някои превратен като новини, срещи, решения… Възползвайте се от възможностите и бъдете максимално активни през него.

Везни

Уран от известно време „проверява“ вашите партньорски отношения чрез внезапно променени условия, решения, различни провокации , които „сменят декорите около вас“, особено до края на април. През това време дългите връзки трябва да бъдат „обновени“, за да се съхранят, препоръчително е да сте по-инициативни в тази посока, за да не се провокират трансформациите отвън. Юпитер ви дава шанс да привличате силно внимание към вас, а някои приятелства се превръщат неочаквано и бързо в любовен роман.

Животът ви е пълен, среща ви с много нови хора, а някои от вас качествено и кардинално сменят средата си, а това носи съответно и допълнителни шансове да срещнете личности, които да ви носят ползи или удоволствия, а в един по-отвлечен смисъл – да сбъдват желанията ви, особено от април до юни.

Вероятно през август ще отсеете „сеното от плявата“ и онези, които са ви разочаровали окончателно ще напуснат живота ви.

Това е ключов месец, а и показателен за партньорските ви отношения – тенденциите, създадени сега, ще ви влияят дълго.

Октомври и декември също подкрепят сърдечността.

Скорпион

Юпитер ще подкрепи шансовете ви да промените социалния си статус до август 2015 г., като сключите брак например. Ако нямате партньор, вероятността да го срещнете от март до юни е значима. Ако имате вече връзка, тя ще се влияе силно от материалното ви положение, ясно е, че не бива да позволявате подобни теми да застават между вас и любими хора, особено през април, август и октомври.

През второто полугодие Юпитер минава на ваша страна и вие ще повишите влиянието си над околните, с по-голяма лекота ще печелите симпатии и уважение. Любовта в повечето случаи ще започва тихо или добре преценено, но пък може да бъде трайна и надеждна.

Стрелец

От тази година Сатурн вече ще транзитира през вашия знак и ще ви натовари с повече отговорности, а при семейните – ще изпита търпението и толерантността, ще смени декорите – образно казано. Но вашият управител и покровител се намира в Лъв и до август винаги ще намира начин да порадва сърцето ви. Преобладава ентусиазмът, но не безпочвен, а като заслужен авторитет, съответно породени чувства или връзки с влиятелни, високопоставени и бляскави личности, които ще привличате като магнит, а като краен вариант – ще имате шанс да се възползвате от тях.

От септември започва ключов период за социалния ви статус – може да решите да сключите брак или да прекратите такъв, но това ще бъде ваше решение и при условие, че настоящата връзка не ви носи удовлетворение.

При всички случаи ще се активират подобни теми…

Козирог

Семейните Козирози са изправени пред  доста предизвикателства, свързани с близките или пък жилището им. В оптимален вариант се справят с натегнати финансови приоритети, а в друг случай любими хора и роднини изискват повишено внимание, източник са на изненади. Плутон ви надарява с огромна сила, за да се справите успешно с всички предизвикателства.

От септември силите ви се подкрепят от Юпитер и вие печелите с по-голяма лекота симпатии и уважение, свободните Козирози привличат високопоставени личности, от които извличат ползи или удоволствия. В друг вариант – срещате любовта на път или в лицето на човек, който е твърде различен от вас и ще разшири хоризонтите ви.

Водолей

До август Юпитер се намира във вашия 7 дом на партньорските взаимоотношения и това е ключов период за дълготрайните ви връзки, брак и т.н. Ако сте обвързани, е препоръчително да „обновите“ отношенията си, да инициирате вид разширение, което да разчупи статуквото, всъщност, повечето от вас ще бъдат провокирани в подобна посока, така че поне да съхранят статуквото…

Свободните водолеи ще имат шанс да срещнат своята половинка, особено от април до юни.

През август се „ревизират“ всички зададени тенденции – каквото сте посели, това и ще никне през следващите поне три години. Така че е с особена важност съзнателно да насочвате събитията в желаната от вас посока.

От септември – чувствата ще се филтрират от съвсем материални, финансови въпроси и те ще са „крайъгълен камък“ на добрия тон. Нарастват претенциите ви спрямо другите, ако започнете нови любовни романи сега – те ще ви носят и ползи.

Риби

От тази година Сатурн транзитира през вашия 10 дом на социалния статус, така че обвързаните, семейни Риби попадат в „изпитващ“ период, в оптимален вариант- на повече отговорности, чрез раждане на дете, внуче или други провокации от страна на важни за вас хора, които ще ви натоварят повече от обикновено.

До август срещате любовта на работното място или партньорът ви ще подкрепя кариерното ви развитие.

От септември настъпва ключов период за обвързаността ви – в продължение на една година ще имате шанс да намерите своята половинка, увеличава се популярността и влиянието ви над околните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ