Любовта е под прикритие, а смъртта може да бъде измамена…

x

 


Привличането, което мъж изпитва към единствената жена, която не може да има, е на път да го забърка в големи неприятности…

Харизматичният Роуди Йейтс не е от типа мъже, на които жените отказват. Когато се опитва да се сближи със сервитьорката Ейвъри Мълинс, е напълно убеден, че ще получи номера ѝ. Но мистериозната красавица има своите причини да спазва дистанция, сред които минало, което би могло да се завърне, преследвайки и двама им.

Ейвъри се опитва да забрави тайната, която Роуди е твърдо решен да разкрие. Но когато историята се повтаря, именно той влиза в ролята на неин защитник. Искрите помежду им пламват и тя е принудена да избира между сигурността, която най-накрая е открила и страстта, за която винаги е мечтала.

„Да измамиш смъртта” е книга трета в поредицата „Любов под прикритие”, първите две заглавия от която са „Да поемеш риска” и „Да повярваш отново”.

Писателката Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, Borders, USA Today, Publisher’s  Weekly и New York Times. Тя вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият.

Текст: Fashion Inside/изд. ”Егмонт”

Снимка: изд. „Егмонт”

Вижте още:

„Любов”: любовно-еротичният експеримент на Исабел Алиенде

„Щиглецът” – носителят на „Пулицър” за художествена проза през 2014

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени