Обещание за новата година според зодията

x

Илюстрация: Marie Claire China


Везни

Земята до Самото съвършенство: Всички ви обичат! Ни най-малко не се нуждаете от фейсбук, за да  потвърдите този факт. Знаем, че вътрешната ви нагласа е всички около вас да са доволни, но още по-голямо удоволствие ще получите, ако се отдръпнете от телефона. Вашето новогодишно обещание: Изберете ден от седмицата, който посвещавате на дигиталната си детоксикация. Мрежата няма да ви липсва, обещаваме.


Илюстрация: Marie Claire China


Скорпион

Особено лоялни и закрилящи сте към любимите си хора – но нещата са доста по-бавни, когато стане въпрос за приветстването на нови контакти с отворени обятия. Предизвикайте се през настоящата година да излезете и да сте по-социални. Срещата с нови хора ще даде на най-близките ви и скъпи същества пространството, от което се нуждаят, както и ще провокира възприятията ви за собствените ви социални умения.


Илюстрация: Marie Claire China


Стрелец

Уважаеми Пътуващи души, известни сте с желанието да свършите всичко. Това въобще не е необходимо. Всъщност, ще сте много по-щастливи и здрави, започвайки новата година на по-бавни обороти. Какво да си обещаете? Отделете повече време за сън (осем часа, моля!) и повече грижа за себе си (супер е да пропуснете онова коктейлно парти, за да си починете добре).


Илюстрация: Marie Claire China


Козирог

Изпълнението на списъците с цели и задачи е вашата стихия. Но какво липсва в тях? Романтика. Обещайте си през новата година да си подарите повече от нея. Например, поглезете се с онова спиращо дъха бельо, което ви дава усещането за прелъстителка, и партньора ви, разбира се (вечеря навън веднъж месечно е напълно в реда на нещата).


Илюстрация: Marie Claire China


Водолей

Със сила като Уран (планетата на внезапните промени) като ваша движеща сила, не е изненада, че сте склонни към параноя. Но през 2019 година настъпва моментът да си изберете страх и да се изправите срещу него. Да изгорите мостове, по които някой вече няма да има път до вас или да направите нещо, за което досега не ви е стигал кураж.


Илюстрация: Marie Claire China


Риби

Да сте в хармония с останалите е една от основните причини да сте всеобщи любимци. Това не означава, че не трябва да извисите глас, там, където е необходимо. Първото нещо в списъка на новогодишните ви обещания – да сте по-директни с хората и да изисквате, това което желаете. Независимо дали е малко помощ от децата или космическа премия в работата.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Marie Claire China

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени