Обещание за новата година според зодията

x

Илюстрация: Marie Claire China


Везни

Земята до Самото съвършенство: Всички ви обичат! Ни най-малко не се нуждаете от фейсбук, за да  потвърдите този факт. Знаем, че вътрешната ви нагласа е всички около вас да са доволни, но още по-голямо удоволствие ще получите, ако се отдръпнете от телефона. Вашето новогодишно обещание: Изберете ден от седмицата, който посвещавате на дигиталната си детоксикация. Мрежата няма да ви липсва, обещаваме.


Илюстрация: Marie Claire China


Скорпион

Особено лоялни и закрилящи сте към любимите си хора – но нещата са доста по-бавни, когато стане въпрос за приветстването на нови контакти с отворени обятия. Предизвикайте се през настоящата година да излезете и да сте по-социални. Срещата с нови хора ще даде на най-близките ви и скъпи същества пространството, от което се нуждаят, както и ще провокира възприятията ви за собствените ви социални умения.


Илюстрация: Marie Claire China


Стрелец

Уважаеми Пътуващи души, известни сте с желанието да свършите всичко. Това въобще не е необходимо. Всъщност, ще сте много по-щастливи и здрави, започвайки новата година на по-бавни обороти. Какво да си обещаете? Отделете повече време за сън (осем часа, моля!) и повече грижа за себе си (супер е да пропуснете онова коктейлно парти, за да си починете добре).


Илюстрация: Marie Claire China


Козирог

Изпълнението на списъците с цели и задачи е вашата стихия. Но какво липсва в тях? Романтика. Обещайте си през новата година да си подарите повече от нея. Например, поглезете се с онова спиращо дъха бельо, което ви дава усещането за прелъстителка, и партньора ви, разбира се (вечеря навън веднъж месечно е напълно в реда на нещата).


Илюстрация: Marie Claire China


Водолей

Със сила като Уран (планетата на внезапните промени) като ваша движеща сила, не е изненада, че сте склонни към параноя. Но през 2019 година настъпва моментът да си изберете страх и да се изправите срещу него. Да изгорите мостове, по които някой вече няма да има път до вас или да направите нещо, за което досега не ви е стигал кураж.


Илюстрация: Marie Claire China


Риби

Да сте в хармония с останалите е една от основните причини да сте всеобщи любимци. Това не означава, че не трябва да извисите глас, там, където е необходимо. Първото нещо в списъка на новогодишните ви обещания – да сте по-директни с хората и да изисквате, това което желаете. Независимо дали е малко помощ от децата или космическа премия в работата.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Marie Claire China

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени