Шест фън шуй съвета за повече пари

x


Понякога причинно – следствените връзки не са така очевидни, както ни се струва. Работиш – получаваш пари – да, това е логичният механизъм на нашите финанси, но освен чисто обективните фактори, зад финансовото благосъстояние стои и нещо друго. Енергията. Не я виждаме, но я има. Електричеството също е „невидимо“, но е факт, нали? Енергийните вибрации влияят на всички сфери от живота, а също така и на парите, които идват или не идват в джоба ни. Един от начините за привличане на добри вибрации е, ако спазваме законите на древното изкуство фън шуй.  Основният  принцип на това далекоизточно учение е потокът на добрата енергия да не бъде възпрепятстван. Парите трбва да се възприемат като енергия, която да има свободен достъп до дома и която да циркулира свободно в него.1. Първото правило за привличане и запазване на парите в дома е да запушите всички течове. Не трябва да текат никакви тръби или кранчета. Вярва се, че по този начин „изтичат“ и парите. Водата, според законите на фън шуй, е силна енергия, с която трябва да внимаваме, ако искаме благополучие.

2. Затваряйте капака на тоалетната чиния – това е вторият закон за запазване на финансовото здраве в семейството. Тоалетната трябва да е затворена, защото именно тя е един от каналите, през които изтича добрата енергия.

3. Поддържайте входа си в идеално състояние. Вратата, през която се влиза в дома, е с особено важно място според фън шуй. Тя трябва да е приветлива, чиста, с ясно изписан номер, така че да привлича хубави вибрации.

4. Открийте къде е мястото на вашите пари по картата на Багуа – според някои от школите на древноизточното учение това е мястото, което се намира от задната лява страна на дома ви, ако сте с лице към вратата.  Там трябва да е чисто и подредено, добре е да има снимки и картини на дървета, платноходки, тичащи коне, течаща вода, или нещо, което символизира изобилие.

5. Изчистете печката или камината си. Според фън шуй тя е един от символите на изобилието.

6. Работете върху своето „чи“ – обърнете внимание на собственото си схващане за парите. Какво ви е втълпено от детството, как  организирате финансите си, изтръпвате ли, когато получите сметка. Ключът е да пазите добрите си вибрации, когато мислите за пари, а не да сте песимисти или да изпитвате страх. Спестявайте, харчете и давайте с благодарност за това, което имате.

Текст: Катя Атанасова

Снимки: Press

Вижте още:

6 фън шуй съвета за свеж старт на Новата година

Фън шуй за любов

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ