TEDxMladostWomen 2015 за жените с идеи

x

TEDxMladostWomen

 


Особено се ентусиазираме, когато имаме възможността да представим събития като TEDxMladostWomen 2015. Те не просто се случват – те кипят. Защото заряда на участниците и лекторите им показва промяната в действие. Била тя индивидуална или обществена.

Събитието, което ще се проведе на 30 май в Арена Младост,  обещава да предложи вдъхновяващи идеи за трансформация в мисленето, живота и работата. И то с единствената цел да се запали креативността и да се предизвика създаването на иновативни идеи.


momentum


И както самите организатори обещават: „Ще говорим за умението да уловим момента, да почерпим сила и да го превърнем в устрем“. Защото темата на конференцията тази година е Momentum или движещата сила, която притежава всеки и може да развие с малко помощ и насока.

Осем впечатляващи специалисти, различни в професионалната си областта, влизат в ролята на лектори в рамките на събитието. Накратко това са Магдалина Генова, Надежда “Хера” Данабашева, д-р Радосвета Стаменкова, Свилен Иванов, Димитър Димитров, Анита Класанова, д-р Бояна Петкова, Дарина Такова, за които можете да прочете повече на официалния сайт на конференцията.

TEDxMladostWomen 2015 ще насочи вниманието към два основни етапа в раждането на идеите и промяната в мисленето – в началото ще бъде разгледан онзи миг точно преди да се запали искрата, преди човек да се впусне напред към предизвикателството. И когато настъпи „Моментът на силата. Когато нищо не може да те спре”, когато всичко е възможно и за креативността не съществуват граници.

Текст: Fashion Inside

Снимки: TEDxMladostWomen

Вижте още:

Емоционалната интелигентност изгражда лидери

Кариерен кръстопът – „Накъде да продължа?“

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ