„Празните калории“

 


Чрез тази книга д-р Джейсън Калтън и Мира Калтън преобръщат с главата надолу някои от най-твърдите ни убеждения за диетите, за ползите от това сами да произвеждаме храната, която консумираме, и за правилното съчетание на храните и съдържащите се в тях микроелементи. Написаното се базира на проведено в продължение на шест години проучване из целия свят, чрез което авторите откриват, че съвременните практики (като международното разпространение на храни, технологизираното земеделие и обработката на храната) създават храни, пълни с празни калории – калории, лишени от всякаква реална хранителна стойност. Според авторите ние получаваме необходимия калориен минимум, заложен в най-популярните диети, но при тях има дефицит на така необходимите ни витамини, минерали и допълнителни хранителни микроелементи.

текст: Марио Трифонов

снимка: ИК „Кръгозор“

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Ultramarine A-Silhouette Coat от Merlenne

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mid-Lenght Wool Trousers от Merlenne

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Hug Me Coat in Soft Wool от Merlenne

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Barrel Jeans with Fringes от Merlenne

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно вдъхновение от Риана.

Ако сте пропуснали
Най-четени