Околосветско пътешествие по небето: Four Seasons Private Jet

x

 


Перфектното пътуване със самолет вече си има име – Four Seasons Private Jet, а преживяването с него е първокласно и уникално пътуване, което разбира се, би следвало да ви отведе на не-по-малко вълнуващо място. И все пак, днес погледите ни са насочени към луксозния самолет Boeing 757, превърнат в мечта с крила и двигатели.


 

 


Леталният апарат е създаден и устроен така, че да предлага уникални удобства, стилно пътуване и услуга на високо ниво на пасажерите си по време на целия полет. Това е първият напълно брандиран самолет на световната хотелската група Four Seasons, известна с лукса на обслужването си.


 

 


Самолетът може да познаете по логото на компанията, изрисувано по опашката. Но всъщност, това, което ще ви предложат вътре, е от по-голямо значение. От февруари месец тази година, самолетът на Four Seasons предлага невероятно преживяване на 52 пътника – толкова е капацитет от места. „Да предлагаме нашата легендарна услуга в небето е естествено продължение на това, което се случва в хотелите ни повече от 50 години“, казва Сюзан Хелстаб – заместник директор на маркетинговия отдел на Four Seasons Hotels and Resorts.


 

 


Амбицията да пресъздадат бъдещето на доброто обслужване е идеята, вдъхновила компанията да започне да предлага частни полети на отбрани клиенти още през 2012 година. Сега, след скорошния дебют на самолета, гостите могат да се насладят на невероятни удобства. На пътниците се предлага възможности за приготвяне на храна, типична за различни части на света, безжичен интернет, спа процедури, удобни кожени кресла…


 

 


Следващото пътуване, на което може да ви отведе този самолет, ще се състои през месец август 2015 година. „Епична“ е думата, която може да опише тази околосветска експедиция, преминаваща през девет дестинации като сред тях е включено и отсядане в три от най-новите хотели на марката. Едно от тях е в Серенгети. От Забранения град в Пекин до Маракеш, от сините води на Малдивите до най-големите пазари за риба в Токио – така продължава световната обиколка. Финалът на това околосветско пътешествие се поставя в Ню Йорк, където Four Seasons, ще ви извадят от реалността отново с бляскава вечеря и много лукс.


 

 


И не, не искаме да проверяваме колко струва всичко това! Но заинтересованите от вас може да открият повече информация за това и други мечтани пътешествия на официалния сайт на компанията.


 

 


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Още едно лице на Испания: Севиля ще стопли сърцата ви

Влаковите маршрути, които ще променят представата ви за пътуване

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени