Съботно шоколадово пиршество на 16 май

x


 

Шоколадовото ще бъде актуално следващата събота (16 май), когато в София ще се проведе посветен на него празник. Или с други думи, първото издание на Големия шоколадов фестивал (Grand Chocolate Festival) в София. А такова грандиозно и позитивно събитие не е за изпускане.

Когато някой призовава „Осъществете шоколадовите си мечти“, как човек да не го послуша. Като видни любители на това сладко удоволствие, ние също ще вкусим от първо лице блаженството на предстоящия фестивал.

 


 

 


 

Организаторите от Мелодика обещават богато разнообразие от шоколадови продукти с различни и нетрадиционни приложения. Освен ръчно приготвените десертни шедьоври, които ще радват сетивата, посетителите и гостите на фестивала ще имат възможност да разгледат и любими ободряващи напитки, които през този ден ще бъдат допълнение на шоколада, както и приложението му в различни отпускащи СПА процедури.

 


 

 

 

 


 

Grand Chocolate Festival е изложение за шоколад и шоколадови продукти в различни категории: ръчно-правен шоколад, шоколадови бонбони, фабричен шоколад, био шоколад, кремове, торти, петифури, печива и сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе, чай, СПА терапии с шоколад, книги за шоколада и други. Ние искаме да създадем един неповторим шоколадов свят, в който посетителят ще види своя любим шоколад във всякакви негови приложения.

Отсега доволно потриваме ръце за момента, в който ще се потопим в приказния шоколадов свят, който ни предлагат организаторите на фестивала.

Ако и вие с нетърпение очаквате 16 май, началния час на сладкото събитие е 11, а мястото за вълшебно потапяне – Гранд хотел София. Ще се видим там настроени на шоколадово настроение.

 


 

 


 

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Photl.com

Вижте още:

Идея за пътешествие – невероятната Япония

10 световни булеварда за разходка

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени