Like mother, like daughter: Дъщерята на Синди Кроуфорд се снима за Vogue

x

 

 

 


 

Кая Гербер е само на 13 години, но модният свят отдавна е част от живота ѝ. От една страна, на 10-годишна възраст тя подписва първия си договор не с кого да е, а с Versace и се превръща в рекламно лице на кампанията Young Versace, заснета от Mert&Marcus. От друга: тя е дъщеря на знаменития модел от 90-те години Синди Кроуфорд.

 


 

 

 

 


 

Първата фотосесия на Кая вече е факт. Тя е една от главните героини на Teen Vogue, а снимките, дело на Патрик Демаршелие, можете да разгледате в настоящия материал. Всъщност това не е първата ѝ поява в знаменитото списание: през 2004 година, заедно с майка си, тя отново е на страниците на Vogue, като снимките отново са направени от същия фотограф.

 


 

 

 

 


 

Like mother, like daughter – очевидните прилики между двете няма как да бъдат пренебрегнати. От изданието разбираме, че освен красивите гени на Синди, Кая е наследила и умението ѝ да позира спокойно и уверено пред камера. „Мини Кроуфорд” споделя, че ходи на уроци по хип-хоп танци три пъти в седмицата, както и на прослушвания за холивудски продукции.

 


 

 

 

 


 

„Когато се превъплъщаваш в някого другиго, по-добре разбираш останалите”, обяснява влечението си към актьорската кариера Гербер. И допълва, че има страст и към литературата. „Вината в нашите звезди” от Джон Грий е една от любимите ѝ творби в момента.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Patrick Demarchelier/Teen Vogue

Вижте още:

Марион Котияр ходи по вода в реклама за Dior

Жана Жекова отбеляза 30 години на модната сцена в България

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени