От зрител – в р_еволюционер: новото предизвикателство на Иван Асен 22

x

_MG_0625


Иновативни подходи в начина на представяне на съвременния моден дизайн показаха от „Иван Асен 22”. На 16 юни в шоурума им се състоя първото интерактивно откриване в историята на дизайнерската платформа. Поводът беше новото дизайнерско събитие по разработената съвместно с BIODERMA България тема „R_EVOLUTION – Dare to transform!“ с участието на 17 дизайнери от екипа на ИВАН АСЕН 22 и три дебютиращи имена.


_MG_0629


R_Evolution предлага интерпретации на актуалните мега-тенденции устойчивост и бавна мода, удължен живот на дрехата, мобилност и глобализация, носими технологии и високотехнологични платове. Всеки дизайнер самостоятелно избира темата на работата си, но работи по предварително зададен бриф.

Темата за революциите преминава отвъд колекциите дрехи и завзема пространството на самия шоурум. „Търсихме вариант да инoвираме начина за представяне на дизайнерски дрехи. Марките стават все по-персонални и търсят директен диалог и емоционална връзка с потребителите си”, споделиха от екипа на „Иван Асен 22”.


_MG_0641


Иновативната концепция е осъществена съвместно с „Пистолет дизайн студио”, които са изградили уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни. Основен партньор на събитието е BIODERMA, чийто иконичен продукт: мицеларната вода Sensibio H2O предизвиква революция в козметичния бранш, като променя изцяло бюти ритуала на жените по цял свят.

Първите дизайнерски модели намериха своите р_еволюционни собственици, останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на Иван Асен 22.Текст: Fashion Inside

Снимки: Катерина Горанова-Пенчева (www.kare-studio.com)

Вижте още:

COMFORT ZONE НА ИВАН АСЕН 22 ВЕЧЕ ПРИЕМА ПОСЕТИТЕЛИ

ГЕОМЕТРИЯ НА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА В ИВАН АСЕН 22

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени