Мода и фотография в невероятното жилище на Марио Тестино

x

 

 


 

Преглед на световния печат ни донесе невероятна  изненада  – фотосесия във Vogue, която представя фотографа Марио Тестино от друга гледна точка – като дизайнер. И то какъв дизайнер. Да кажем, че снимките са просто хубави, би било напълно невярно. Те са невероятни, вълнуващи, вдъхновяващи.

 


 


Изкуство на границата на дизайна, фотографията и живописта. Дневната на Тестино е снимана с присъствие на фотомодели, облечени по нестандартно артистичен начин. Всяко нещо е точно на място и въпреки че всичко е пищно и многоцветно, няма нищо излишно.

 


 


Можем да научим толкова много неща от тези снимки. На първо място, как може да се играе с цвета. Комбинацията на бяло, черно и ръждиво стои елегантно и силно.

 Няколко подходящи килима с различна шарка елегантно зонират пространството. Имаме също чудесен пример на комбинация на по-формални предмети с вещи в типичен кежуал стил.

 Към това са добавени аксесоари в джъмбо размер – едри вази, скулптури и лампи. И, разбира се, картини, много картини. Тъмният под и белите стени позволяват да изпъкнат  произведенията на изкуството.

 


 


Използването на сходни елементи в различни мебели придава завършеност  на пространството. Много детайли се повтарят или дублират, като така се създава визуален баланс  и усещане за ред, без които интериорът би изглеждал френетично.

 


 


А какво да кажем за фотомоделите? Същата виртуозна игра  с цветове и десени, смели стилови еклектични комбинации и много въображение.

Фотосесия, която без преувеличение бихме нарекли произведение на изкуството.

текст и снимки: Vogue 

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени