4 фууд блогъри, които знаят как да погъделичкат сетивата ви!

x


Понякога сърфирането в социалните мрежи може да се превърне в истинско предизвикателство. Особено, когато очите ни се спрат на нещо апетитно, колоритно и сервирано по уникален начин. И когато онова безмилостно пърхане в корема (като при влюбване) започне да настоява: „гладни сме! гладни сме!“ Дааа, фууд блогърите са безмилостни! Обективите им не познават жалост, щом в полезрението им попадне нещо апетитно и колоритно. Снимка след снимка очите се разширяват все повече и повече, а устата се изпълва със слюнка. Изкушихме ли ви?

Четирите ни най-любими кулинарни блога не само ще омаят сетивата ви, но и ще ви научат как сами да създавате кулинарни шедьоври!@loveandlemons

Когато животът ви поднася лимони, направете си… кулинарен блог. На този принцип са действали чаровната  Жанин и съпругът й Джак от Остин, Тексас, когато решили да направят свой кулинарен блог. Не се оставяйте името му да ви подведе! Рецептите в него не са единствено и основно с лимони. Гурме манията на двамата съпрузи се превъплъщава в ароматни ястия, колоритни салати и оригинални десерти. Зад всяка снимка стои рецепта и история. Остава ни само да благодарим на Жанин за споделянето!
@coffeeandseasons

Кафето няма сезони. То има аромат, цвят и история. Сърцето на кафето в цялата му интензивност и уникалност интерпретира блогърката Мари. Кафе, сладкиши, котки, плодове – цяла гастрономическа приказка се заформя около Негово Височество Кафето!

@_foodstories_

Ако веднъж попаднете на фотоисториите на двете приятелки от Берлин – Нора Айзерман и Лаура Мутесиус , трудно ще си тръгнете. Като истински вдъхновителки те обожават да готвят и да  похапват кулинарни изкушения. Както и да ги споделят със съмишленици, разбира се! Какво друго ни остава, освен да се отбиваме през виртуалната им трапезария от време на време?!.

@allthingsgreen.nu

Готвенето е изкуство. Заснемането на приготвеното –  също. В това ще се убедите докато разглеждате снимките на кулинарната вълшебница Мария. Здравословни рецепти, хармония и естетика – това ни обещава тя на страницата си All Things Green.Текст: Велиана Симеонова

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени