4 фууд блогъри, които знаят как да погъделичкат сетивата ви!

x


Понякога сърфирането в социалните мрежи може да се превърне в истинско предизвикателство. Особено, когато очите ни се спрат на нещо апетитно, колоритно и сервирано по уникален начин. И когато онова безмилостно пърхане в корема (като при влюбване) започне да настоява: „гладни сме! гладни сме!“ Дааа, фууд блогърите са безмилостни! Обективите им не познават жалост, щом в полезрението им попадне нещо апетитно и колоритно. Снимка след снимка очите се разширяват все повече и повече, а устата се изпълва със слюнка. Изкушихме ли ви?

Четирите ни най-любими кулинарни блога не само ще омаят сетивата ви, но и ще ви научат как сами да създавате кулинарни шедьоври!@loveandlemons

Когато животът ви поднася лимони, направете си… кулинарен блог. На този принцип са действали чаровната  Жанин и съпругът й Джак от Остин, Тексас, когато решили да направят свой кулинарен блог. Не се оставяйте името му да ви подведе! Рецептите в него не са единствено и основно с лимони. Гурме манията на двамата съпрузи се превъплъщава в ароматни ястия, колоритни салати и оригинални десерти. Зад всяка снимка стои рецепта и история. Остава ни само да благодарим на Жанин за споделянето!
@coffeeandseasons

Кафето няма сезони. То има аромат, цвят и история. Сърцето на кафето в цялата му интензивност и уникалност интерпретира блогърката Мари. Кафе, сладкиши, котки, плодове – цяла гастрономическа приказка се заформя около Негово Височество Кафето!

@_foodstories_

Ако веднъж попаднете на фотоисториите на двете приятелки от Берлин – Нора Айзерман и Лаура Мутесиус , трудно ще си тръгнете. Като истински вдъхновителки те обожават да готвят и да  похапват кулинарни изкушения. Както и да ги споделят със съмишленици, разбира се! Какво друго ни остава, освен да се отбиваме през виртуалната им трапезария от време на време?!.

@allthingsgreen.nu

Готвенето е изкуство. Заснемането на приготвеното –  също. В това ще се убедите докато разглеждате снимките на кулинарната вълшебница Мария. Здравословни рецепти, хармония и естетика – това ни обещава тя на страницата си All Things Green.Текст: Велиана Симеонова

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За перфектно лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени