СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.07.2018 – 15.07.2018

x


При вас тенденцията е ясно изразена – да оставите зад гърба си онова, което е изживяло своето време, за да позволите да нахлуе нещо ново и по-позитивно.

Новолунието и Слънчевото затъмнение от 13 юли ви действа като пусков механизъм, който ще оформи нови перспективи на развитие, ще оформи и съответни варианти пред вас. Но за сега, от вас се изисква по-скоро да се разделите с нещо, което ви действа деструктивно, а може би и влияе зле на тонуса, че и здравето ви. Подходящо е по време на Новолунието да се разделите с евентуални вредни навици, да пренаредите приоритетите си, за да сте по успешни, да се вгледате за скрити или допълнителни шансове, които могат да се разкрият пред вас, ако искате. Този процес може да е съпътстван с научаване на тайни, отдръпване от активна социална позиция поради необходимостта да си починете, обърнете внимание на себе си.

Новолунието, което предстои и е на 11 август ще бъде много по-съзидателно за вас. За сега, ако усещате, че нещо е извън контрола ви, оставете го да се канализира и реагирайте на момента.

През втората част на седмицата нараства възможността за печалба, да повишите доходите си, да спечелите нещо – материално или морално.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени