СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.07.2018 – 15.07.2018

x


Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация като през таи седмица могат да ескалират развръзки на полагани усилия през изминалото близо полугодие. Ако резултатите не ви радват, удовлетворяват, тогава можете да се възползвате от „приливната вълна“, която се свързва с Новолунието и Слънчевото затъмнение, което е на 13 юли и подчертано – седмицата след тях.

Припомням, че Марс е ретрограден във вашия зодиакален знак, зарежда ви с хъс за победа, да отстоявате енергично правата и интересите си. Може да си върнете отминала възможност, да се възползвате от стари варианти и т.н. Съвсем нови проекти могат да бъдат стартирани след Новолунието, но ще ви порадват и удовлетворят едва през октомври.

За сега трябва да „ловите своята птица на щастието“ разчитайки предимно на собствения си потенциал, натрупан опит, авторитет, който може да поправи евентуални допуснати грешки преди или пък да ви върне нещо изгубено.

Хубаво е да не се претоварвате, да сте по-внимателни към здравето си. Ако има подмолни течение или тайни недоброжелатели, то те ще бъдат особено видни в дните на Новолунието, хубаво ще е да ги идентифицирате, за да можете и да ги отстраните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени