Дрескод за работещи момичета

x


Не е лъжа, че прекарваме огромна част от времето си в работа. Дали ще сме в офис или на бизнес среща, облеклото ни доста се различава от това в свободното ни време. Да, има безкрайно много модни изкушения, които по една или друга причина не са подходящи за по-формалния и делови тон. Няма как да отидем на среща с къса пола, голямо деколте, яке с ресни или безумно висок ток. Поне не считаме, че е удачно. Факт е, разбира се, че много дами не се съобразяват с тези така важни детайли по етикета. Но… за тях ще говорим друг път.С пристигането на зимата и падането на температурите осъзнаваме, че много често изпитваме желанието да повтаряме аутфити. Или просто да не се разделяме с любимия оувърсайз пуловер. В работната среда, обаче, изискванията са други и трябва да намерим перфектния баланс между модата, бизнес етикета и комфорта.

Именно затова направихме внимателна селекция от тенденции и нагледни примери от уличната мода, които са абсолютно приложими и на работа. Без да прекаляват, без да излагат на показ онова, което е по-добре да запазим за други случаи, и без да са скучни. Често облеклото за офиса се изчерпва до черна пола и бяла риза, но ние вярваме, че прекарвайки по-голямата част от денонощието именно в тези аутфити, е добре те да ни харесват, да са актуални и да ни дават нужната доза дневно самочувствие.

През този сезон залагаме на най-различни принтове, а акцентите при животинските такива са абсолютен хит. Добавяме някой силен цвят или избираме позната ни формула на монохромния аутфит, която е изключително успешна.

Ако има правило, то е следното: облечете се така, както бихте искали да изглеждате през целия ден. Ако сте в настроение, добавете закачлив елемент. Ако работата ви не позволява, приберете го в чантата си и го добавете след 18 часа, когато чашата вино и приятните разговори ви очакват. Но не пренебрегвайте вкуса си, нито пък тенденциите. Индивидуалността никога не трябва да бъде прикривана!

Текст: Теа Николова

Снимки: Harper’s Bazaar

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто ЛЕОПАРД

Палто ЛЕОПАРД Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от GIVENCHY

Гащеризон от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гащеризон от BALMAIN

Гащеризон от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък определено не е само ден за смелост, ами и за нежност. Подарете си я!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ