Нова година БЕЗ пайети и брокат

x

Новата година наближава стремглаво, а с нея и множеството въпроси около това с какъв аутфит да я посрещнем.  Обикновено, първата ни идея е нещо лъскаво, екстравагантно и обсипано с пайети и брокат. Да, съгласни сме, че малко (или не чак толкова малко) блясък никога не е излишен, но искрено желаем да ви предложим някои истински оригинални алтернативи на “bling-bling” визиите за новогодишната вечер.

Нова година – нови модни хоризонти. Без пластмасови пайети и останки брокат по мебелите до май! Следващите редове са своеобразна „модна баница с късмети”. Изборът ви ще манифестира дадено пожелание през цялата 2023. А за да разберете какво имаме предвид, скролвайте смело надолу…RGB (Red, Blue, Green) е името на един от най-популярните цветови модели в компютърните технологии, при който чрез наслагване на трите основни цвята се получава широк цветови спектър. Вдъхновени от този добре познат алгоритъм, решихме да го погледнем през призмата на новогодишните аутфити. Ако заложите на нещо червено за новогодишната вечер, то привличате страстта, куража и желанието за действие към вас и предстоящата година. Червеното е смело, дръзко и огнено- предизвиква ви да си поставите големи цели, които безстрашно да преследвате следващите 12 месеца.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MANVELIAN (@mariamanvelian)


Зеленото е може би онова перфектно съчетание между традициите и иновацията. В изумрудените си нюанси то е емблема за коледно-новогодишните празници, ала в ярките си, наподобяващи тревата оттенъци-  неочаквано и свежо. Символизира новото начало, здравето и силата за развитие. Какво повече може да искате?


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria_Panteli (@maroobii_)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by life fashion (@1fashionperspective)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Florence (@themesmereyes)


Отвъд стереотипните си интерпретации, че е цвета на тъгата, синьото кодира в себе си необятните океани от възможности, които предстои да ви предложи времето. А вярата, чийто символ е то, навлиза в съзнанието ни с омагьосващия тембър на Мила Робърт, която утвърдително ни припомня, че: „Все по-добре ще става…” и прибавя в списъците ни още една причина защо да изберем цвета на морето за празника.

Металното дуо

Сребърното и златното са винаги на мода в празничното облекло. Лишени от натрапчивостта на пайетите и броката и надарени с естествен скъпоценен блясък. Приложени балансирано в аутифта, гарантират класното излъчване. Те носят със себе си охолството, лукса и богатството- независимо под формата на обеци, рокля или обувки. Разтопени и прилепнали по формите на всеки техен почитател, металните нюанси винаги са правилен избор.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta (@dia_a_dia_13) 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeal Boutique (@shopzealboutique)


Всичко, от което се нуждаем е любов!

Напълно разбираемо е любовта да е сред най-желаните късмети от новогодишната баница. Всезизвестно е, че тя върти света откакто съществува, а ето как да я привлечете през новата година…

Розовото във всичките си нюанси, включително и цвета на годината Viva Magneta, носи романтиката, позитивизма и усещането за живот с едни малко по-специални очила. Инкорпорирайте го във визията си за нощта на 31 декември срещу 1. януари и вече ще сте една стъпка по-близо до любовта и трендовете. 

Ако не сте в търсене на подобни емоции- няма проблем. Просто си припомнете великата житейска максима от саундтрака на „Сексът и градът” (филмът): 

“I already know what my addiction is

(I be looking for labels, I ain’t looking for love)

I shop for purses while love walks out the doors

(Don’t cry, buy a bag and get over it)” 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoriia Bogodist (@vi_bogodist)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anisha Godhaniya (@anigodhaniya)


Текст: Наско Фотев

Снимки: Instagram/Pexels

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени