Роклите за последната нощ на годината

x


Измина една дълга година. Имаше своите върхове и падения, както винаги. Много неща се промениха, много останаха същите, много пъти ни се искаше да сложим момента на пауза и да го задържим завинаги. В модно отношение се случи какво ли не: издигнахме кадифето в култ, носехме каре, решихме цвета за следващата година и останахме предани на бялата риза.

Сега е време да сложим точка на 2018 и да влезем смело в новата година. Но онова, което си обещаваме, е да бъдем колкото се може по-креативни и по-усмихнати. Защото това е най-добрият аксесоар за всеки аутфит. И за да изпратим подобаващо изминалите 365 дни, трябва да го направим, облечени по възможно най-елегантния начин. Дълги рокли, пайети, много блясък. Да, това са класическите и наистина невероятно точни попадения за всеки един новогодишен купон. Именно затова направихме селекция от тоалетите, които видяхме на модния подиум през 2018-та и смятаме, че биха били правилния и подходящ избор за нощта срещу 2019 година.

Червено, рокля тип „блейзър“, вариантите са наистина безкрайно много. Elisabetta Franchi, Dior, Chanel… всички те ни показаха, че приказките съществуват и е само и единствено въпрос на избор и смелост да ги осъществим. Пожелаваме си една истински вдъхновяваща 2019 година, през която поводите, в които да засияем, да са все повече и повече… Защото заслужаваме мигове, заслужаваме красота. А и има толкова много красиви тоалети, които да облечем! Да заблестим, да сложим нещо различно, ново за стила ни. Позволено ни е да отделим повече време за себе си, да обърнем внимание на детайлите, да облечем роклята, за която търсим повод цяла година.

Посрещаме новите моменти, облечени като истински кралици, готови за приключения, пълни с емоции!Marchesa


Sara Battaglia


Vivienne Westwood Anglomania


Needle & Thread


Pinko


Elisabetta Franchi


Elisabetta Franchi


Dior


ChanelBalmainMonique Lhuillier
Текст: Теа Николова
Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени