Ежедневието според рождената ви Луна е … (I част)

x

moon


Луната е друг символ в астрологията, който е почти равен на Слънцето по своята сила и влияние в хороскопа. Тя символизира нашите емоционални преживявания, начина, по който възприемаме заобикалящата действителност и съответно ежедневно преодоляваме трудностите. Тоест, тя е емоционалният фон на нашите дни.

В астрологичната карта на представителките на нежния пол, тя ще покаже способността да се привличат обич и симпатии, да се дарява нежност, че и живот.

В мъжката карта, освен всичко друго Луната ще покаже типът жени, от които се привлича той, типът емоционални връзки и т.н.

Вижте, какво символизира за вас Луната, ако не знаете в кой зодиакален знак се намира, можете да проверите чрез астрологичната програма тук.

Луна в Овен

Ако имате Луна в Овен, това означава, че вие обичате предизвикателствата и ежедневието ви е динамично. Вие сте предприемчиви, инициативни, страстни и може да водите всекидневни битки  към малки или големи цели. Едно е сигурно – скуката и бездействието не са за вас. Може да се каже, че се чувствате най-щастливи, когато има предизвикателства около вас, а ако ги няма – тогава сами си ги създавате, ей така, за разнообразие или за да победите в собственото ви състезание с живота.

Вие сте и индивидуалисти, които държат да са „първи”. За жените с Луна в Овен, това означава, че ако имат деца или любим човек до себе си, те трябва да ги следват, да им се подчиняват, да се съобразяват с тях подчертано, защото… ами защото един Овен е водач.

За мъжете с Луна в Овен тълкуванието е бурни и страстни връзки, защото предпочитате такива жени – борбени, но същевременно и вие не се давате лесно, нали?

Луна в Телец

Ако имате Луна в Телец, тогава вие ще се стремите към спокоен и уравновесен живот, без драми и сериозни сътресения.

Човек живее „тук и сега”, така че какво по-хубаво да си доставя всекидневни удоволствия – чрез вкусни ястия, приятни взаимоотношения и разбира се – харчене-печелене на финансови средства – и двете посоки са приоритетни и важни! Вие притежавате вроден нюх за придобиване на блага, отличен естетически усет, който гали сетивата…

За жени с Луна в Телец това положение свидетелства за дама, която умее да създава уютен дом, може би е секси, но трябва да не прекалява със сладките неща. Но умее да извлича ползи или удоволствия по различни начини…

За мъжете с Луна в Телец – привличат се от чувствени жени, добри домакини, такива, които да се грижат за тях – в пряк и преносен смисъл.

Луна в Близнаци

Ако имате Луна в Близнаци, вие изпитвате дълбока емоционална нужда да говорите, говорите… Общуването за вас е начин на живот, връзки, постоянни познанства, пътувания. Едва ли ще ви липсват приятели и компания. Освен това чрез отличните ви комуникативни умения вие ще можете да извличате и някакви ползи в ежедневието си, например работата ви да е свързана с вид интелектуален труд, спекулации, пътувания и т.н.

С Луна в Близнаци на вас ви е по-лесно да говорите за чувствата си, отколкото да ги изживявате наистина, като минимум – сърдечността се филтрира от разума. Това е повод за голяма динамика в ежедневието, а ако съществуват някакви препятствия, то те се преодоляват по-лесно, защото изход се намира „хладно” и без излишни емоции.

Жените с Луна в Близнаци не са типичните домакини или поне не им се отдава твърде тази „работа”. Но са ведри, общителни и ненатоварващи, интересни и често с добро телосложение.

Мъжете с Луна в Близнаци често са флиртажии, обичат свалките, бързо започват, но и бързо прекратяват връзки. Нищо лично, а и кой знае колко драматично! И животът им е такъв – като полет „над нещата”. На  една жена могат да й простят всичко, но не и да е глупава. Все пак, ако успеят да се привлекат и задържат поглед върху някоя дама, това е добре преценено и за дълго.

Луна в Рак

Ако имате Луна в Рак, тогава сте склонни да се тревожите и за дребни неща. Ако те не са свързани със собственото ви благополучие, тогава ще е във връзка с вашите близки – дали всичко е наред, а така ли ще бъде винаги и какви безопасни мерки трябва да се вземат своевременно и т.н.

Въпреки вашия драматизъм, вие сте емоционално обсебващи и завладявате напълно съзнанието на близките си, умеете да ги манипулирате и направлявате според собствените ви желания. Е, това си е изтощително, но ако ви омръзне, можете да се рестартирате, в краен случай да си потърсите други приятели, любими хора, но вие трудно забравяте, а и вас е невъзможно да подмине с безразличие човек, защото когато обичате, няма по-грижовни и всеотдайни от вас.

Жена с Луна в Рак е всеотдайна и грижовна майка, партньорка и т.н.

Мъж с Луна в Рак търси емоционални дами, които да запълнят дълбоко залегналата нужда от разбиране и грижа. И, да, в значима степен жената до него трябва да прилича на майка му.

Луна в Лъв

Ако имате Луна в Лъв, вие сте твърде емоционални и ежедневието ви по подобен начин ще бъде изпълнено с малки и големи драми, комедии, екшън и какви ли още не сцени. Но около вас винаги е цветно, присъстват ярки емоционални преживявания, вие се стремите /съзнателно или не/ всекидневно да се доказвате, да изпъквате пред другите, да играете водеща роля във вашия или в нечий друг живот. И в крайна сметка вие се превръщате точно в това – герой, чиито история е достойна да бъде пресъздадена в роман, филм и т.н.

Жена с Луна в Лъв е винаги много привлекателна за противоположния пол – тя излъчва магнетизъм, чар, все едно е обещание за радост и удоволствия.

Мъж с Луна в Лъв ще харесва забележителни, ярки и „царствени” дами, такива, с които да се гордее. Когато я намери, тогава самият той ще се превърне в щедър и всеотдаен владетел.

Луна в Дева

Ако имате Луна в Дева, вие имате точни и ясни приоритети, които следвате като по часовник, те са добре обмислени и трябва да носят изгода. В ежедневието си вие сте прецизни, точни, разумни и рутината не ви плаши. Напротив. На вас ви харесва всичко да е ясно и както се казва „по местата си”, както на работното място, така и в дома ви – вие не обичате хаоса, последователни сте и предвидими. Не обичате неизвестността и риска, за това рядко ги привличате, освен, ако няма други доста негативни в това направление послания. Но сигурността не бива да е за сметка на  удоволствията, които остават на заден план. Всъщност подобен емоционален вакуум може да ви направи доста безразсъдни през втората част на живота ви.

Жена с Луна в Дева умее да „върти” и къщата и мъжа до себе си. Можете да я познаете по спретнатия и изчистен дом и реда към, който се стреми. Това, което и липсва в пълна степен е, способността да изразява чувствата си, а това с времето може да се превърне в проблем за сърдечните й връзки.

Мъжете с Луна в Дева не харесват „показните” и „силиконови кукли”, а дамата до тях трябва да има други и много по-стойностни, „земни” качества.

Продължението прочетете тук

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

ПРИТЧА ЗА ЩАСТИЕТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ

РАЗБЕРЕТЕ В КАКВО СЕ КРИЕ ВАШАТА СИЛА СПОРЕД ДЕНЯ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ (II ЧАСТ)

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Между два сезона…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ