Ежедневието според рождената ви Луна е … (I част)

x

moon


Луната е друг символ в астрологията, който е почти равен на Слънцето по своята сила и влияние в хороскопа. Тя символизира нашите емоционални преживявания, начина, по който възприемаме заобикалящата действителност и съответно ежедневно преодоляваме трудностите. Тоест, тя е емоционалният фон на нашите дни.

В астрологичната карта на представителките на нежния пол, тя ще покаже способността да се привличат обич и симпатии, да се дарява нежност, че и живот.

В мъжката карта, освен всичко друго Луната ще покаже типът жени, от които се привлича той, типът емоционални връзки и т.н.

Вижте, какво символизира за вас Луната, ако не знаете в кой зодиакален знак се намира, можете да проверите чрез астрологичната програма тук.

Луна в Овен

Ако имате Луна в Овен, това означава, че вие обичате предизвикателствата и ежедневието ви е динамично. Вие сте предприемчиви, инициативни, страстни и може да водите всекидневни битки  към малки или големи цели. Едно е сигурно – скуката и бездействието не са за вас. Може да се каже, че се чувствате най-щастливи, когато има предизвикателства около вас, а ако ги няма – тогава сами си ги създавате, ей така, за разнообразие или за да победите в собственото ви състезание с живота.

Вие сте и индивидуалисти, които държат да са „първи”. За жените с Луна в Овен, това означава, че ако имат деца или любим човек до себе си, те трябва да ги следват, да им се подчиняват, да се съобразяват с тях подчертано, защото… ами защото един Овен е водач.

За мъжете с Луна в Овен тълкуванието е бурни и страстни връзки, защото предпочитате такива жени – борбени, но същевременно и вие не се давате лесно, нали?

Луна в Телец

Ако имате Луна в Телец, тогава вие ще се стремите към спокоен и уравновесен живот, без драми и сериозни сътресения.

Човек живее „тук и сега”, така че какво по-хубаво да си доставя всекидневни удоволствия – чрез вкусни ястия, приятни взаимоотношения и разбира се – харчене-печелене на финансови средства – и двете посоки са приоритетни и важни! Вие притежавате вроден нюх за придобиване на блага, отличен естетически усет, който гали сетивата…

За жени с Луна в Телец това положение свидетелства за дама, която умее да създава уютен дом, може би е секси, но трябва да не прекалява със сладките неща. Но умее да извлича ползи или удоволствия по различни начини…

За мъжете с Луна в Телец – привличат се от чувствени жени, добри домакини, такива, които да се грижат за тях – в пряк и преносен смисъл.

Луна в Близнаци

Ако имате Луна в Близнаци, вие изпитвате дълбока емоционална нужда да говорите, говорите… Общуването за вас е начин на живот, връзки, постоянни познанства, пътувания. Едва ли ще ви липсват приятели и компания. Освен това чрез отличните ви комуникативни умения вие ще можете да извличате и някакви ползи в ежедневието си, например работата ви да е свързана с вид интелектуален труд, спекулации, пътувания и т.н.

С Луна в Близнаци на вас ви е по-лесно да говорите за чувствата си, отколкото да ги изживявате наистина, като минимум – сърдечността се филтрира от разума. Това е повод за голяма динамика в ежедневието, а ако съществуват някакви препятствия, то те се преодоляват по-лесно, защото изход се намира „хладно” и без излишни емоции.

Жените с Луна в Близнаци не са типичните домакини или поне не им се отдава твърде тази „работа”. Но са ведри, общителни и ненатоварващи, интересни и често с добро телосложение.

Мъжете с Луна в Близнаци често са флиртажии, обичат свалките, бързо започват, но и бързо прекратяват връзки. Нищо лично, а и кой знае колко драматично! И животът им е такъв – като полет „над нещата”. На  една жена могат да й простят всичко, но не и да е глупава. Все пак, ако успеят да се привлекат и задържат поглед върху някоя дама, това е добре преценено и за дълго.

Луна в Рак

Ако имате Луна в Рак, тогава сте склонни да се тревожите и за дребни неща. Ако те не са свързани със собственото ви благополучие, тогава ще е във връзка с вашите близки – дали всичко е наред, а така ли ще бъде винаги и какви безопасни мерки трябва да се вземат своевременно и т.н.

Въпреки вашия драматизъм, вие сте емоционално обсебващи и завладявате напълно съзнанието на близките си, умеете да ги манипулирате и направлявате според собствените ви желания. Е, това си е изтощително, но ако ви омръзне, можете да се рестартирате, в краен случай да си потърсите други приятели, любими хора, но вие трудно забравяте, а и вас е невъзможно да подмине с безразличие човек, защото когато обичате, няма по-грижовни и всеотдайни от вас.

Жена с Луна в Рак е всеотдайна и грижовна майка, партньорка и т.н.

Мъж с Луна в Рак търси емоционални дами, които да запълнят дълбоко залегналата нужда от разбиране и грижа. И, да, в значима степен жената до него трябва да прилича на майка му.

Луна в Лъв

Ако имате Луна в Лъв, вие сте твърде емоционални и ежедневието ви по подобен начин ще бъде изпълнено с малки и големи драми, комедии, екшън и какви ли още не сцени. Но около вас винаги е цветно, присъстват ярки емоционални преживявания, вие се стремите /съзнателно или не/ всекидневно да се доказвате, да изпъквате пред другите, да играете водеща роля във вашия или в нечий друг живот. И в крайна сметка вие се превръщате точно в това – герой, чиито история е достойна да бъде пресъздадена в роман, филм и т.н.

Жена с Луна в Лъв е винаги много привлекателна за противоположния пол – тя излъчва магнетизъм, чар, все едно е обещание за радост и удоволствия.

Мъж с Луна в Лъв ще харесва забележителни, ярки и „царствени” дами, такива, с които да се гордее. Когато я намери, тогава самият той ще се превърне в щедър и всеотдаен владетел.

Луна в Дева

Ако имате Луна в Дева, вие имате точни и ясни приоритети, които следвате като по часовник, те са добре обмислени и трябва да носят изгода. В ежедневието си вие сте прецизни, точни, разумни и рутината не ви плаши. Напротив. На вас ви харесва всичко да е ясно и както се казва „по местата си”, както на работното място, така и в дома ви – вие не обичате хаоса, последователни сте и предвидими. Не обичате неизвестността и риска, за това рядко ги привличате, освен, ако няма други доста негативни в това направление послания. Но сигурността не бива да е за сметка на  удоволствията, които остават на заден план. Всъщност подобен емоционален вакуум може да ви направи доста безразсъдни през втората част на живота ви.

Жена с Луна в Дева умее да „върти” и къщата и мъжа до себе си. Можете да я познаете по спретнатия и изчистен дом и реда към, който се стреми. Това, което и липсва в пълна степен е, способността да изразява чувствата си, а това с времето може да се превърне в проблем за сърдечните й връзки.

Мъжете с Луна в Дева не харесват „показните” и „силиконови кукли”, а дамата до тях трябва да има други и много по-стойностни, „земни” качества.

Продължението прочетете тук

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

ПРИТЧА ЗА ЩАСТИЕТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ

РАЗБЕРЕТЕ В КАКВО СЕ КРИЕ ВАШАТА СИЛА СПОРЕД ДЕНЯ ОТ СЕДМИЦАТА, В КОЙТО СТЕ РОДЕНИ (II ЧАСТ)

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени