Мъжът от рекламата или НЕ точно той?

x

 


Un Rendes Vous с Джъд Лоу или просто пет минути посветени на мъжки парфюм, който ви кара да се срещате отново и отново с мечтания мъж и то пред Айфеловата кула. Или Дейвид Бекъм, който тича полугол в реклама на бельо без да се спира пред нищо… Нещо като футболен Супермен, но не съвсем. Или онзи мъж в реклама на прах за пране, който пере и глади, докато съпругата му пие кафе с приятелки. И спирам до тук, въпреки, че сърдечно ми се иска да прекаля и да продължа да си изреждам реклами с перфектни мъже-мечта.

Спирам, защото ми се струва, че нашите мъже съвсем не са толкова обикновени. Да, правилно прочетохте, мъжете ни, НЕ са толкова обикновени! Те пускат пералнята и знаят как да я спрат, знаят какво да направят с мокрите дрехи и гладят щом се налага. Мъжете ни са истински мъже, такива, в каквито се влюбваме именно, защото могат да влизат във всички онези роли, които в рекламите се играят от различни актьори. Мъжете ни са научени да бъдат бащи, приятели, братя. Научени са да се борят с фитнес уредите, с колите, които понякога са на тяхната възраст и с живота изобщо.

Тезата ми е категорична и напълно в подкрепа на мъжете. Въпреки, че имат бирено коремче са си нашите мъже. Защо намираме мъжете от рекламата на бира за атрактивни, а нашите собствени обвиняваме? И защо се оплакваме, когато ние си ги избираме? Качествата на мъжете не се определят от нашите капризи, а от това, което сме успяли да създадем заедно и успяваме да виждаме и преоткриваме всеки ден. Не е ли по-добре да живеем в мир и разбирателство, не в телевизора, а у дома?

Казвам „НЕ!“ на мъжете от рекламите и няма да ги гледам с увиснала долна челюст, докато моят собствен мъж се опитва да ме изненада с нещо истинско. Отказвам да карам мъжа си да се съревновава с измислени герои, излъскани с помощта на съвременната техника.

Мъжете от рекламите са направени добре, като по учебник, премислени дълго преди да ни ги представят. И дали защото съм учила по малко от науката „маркетинг“ или защото обичам мъжа си разбирам, че всички тези търговски трикове са измама, направена професионално, но по-важното е, че разбирам, че тази измама няма да засяга моят мъж и моят дом.

Текст: Стефи Стоева

Снимка: БГНЕС

Вижте още:

Заобикалят ли мъжете любовта? И ако ДА – какво от това?

Има два вида жени – такива, които пътуват, и всички останали

Мъжът, който ме научи да играя шах

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени