С колеги на море

x


Всяко лято си има своя история, нали? Понякога сме принцеси, понякога героини от романтични филми. Няколко лета всички – и момичетата и момчетата, бяхме стражари и апаши, на следващото бяхме героите от „Капитан Планета“… После летата продължиха по друг начин. Аз се влюбих в съседското момче, което беше с една година по-малко от мен, а то харесваше моята съседка от долния етаж по това време. С други думи – пораснахме! И сега, когато сме големи, летата имат други истории, понякога легендарни и дори мъничко професионални.

Нашето лято тепърва започва с едно море, много настроение и няколко любовни истории, за които сме си обещали, че няма да говорим. Взимам си лаптопа, сядам на плажа и се надявам да не вали. Такава ще бъде първата ми ваканция на морето тази година. Бях прочела някъде, че лятото променя възприятията ни, ставаме по-емоционални (все едно има на къде повече) и най-важното – забравяме за всички клишета. Та, при тези условия – реших да поработя.

Да се пренесеш да работиш на морето за една седмица! Преди година не бих могла да си помисля, че ще искам да направя нещо подобно. Когато обаче работата и хобито са се слели в едно, най-доброто решение за мен се оказва да пренеса ентусиазма си на плажа под един чадър. С кафе сутрин и мента с мляко следобед – точно така си представям процеса. Малко са професиите, в които може да се случи нещо подобно. Аз обаче имам точно такава.

Тук съм с няколко мои колежки. Заедно работим, почиваме и изследваме живота. Морето ни дава идеи, плажа ни кара да забравим за любовните мъки, които не намесваме дори и вечер с виното в ръка. Чудите се как така работим на плажа. Ами лесно! Спомняме си, че сме оставили притесненията си на 400 километра в западна посока, че сме по-енергични, че имаме работа, която ни прави щастливи, че сме екип и няма сила на света, която да ни спре – нито да работим, нито да бъдем щастливи.

Сигурно звучи безумно – да отидеш на морето, за да поработиш. Но аз ще ви кажа, че няма нищо по-добро от това да имаш колеги, с които да можеш да го направиш. Ще ви кажа, че когато тези колеги са ми приятели, няма по-приятна почивка от тази, в която си отишъл да поработиш заедно с тях. Обичам морето, обичам ви, колеги!

Текст: Fashion Inside

Снимка: Roberto Nickson – Unsplash

Вижте още:

Изповедта на една материалистка

Жените, които знаят какво искат…

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежо зелено с нотки на оптимизъм.

Ако сте пропуснали
Най-четени