Един прекрасен мъж ме обича

x


Той е от тези мъже, които ти дават криле. Тези, които те слушат, когато говориш и помнят повече дори от теб, без да предполагаш. Той е от тези мъже, които разбират какво им казваш и не е нужно да повтаряш, за да те чуят. Грижата за теб и това да си щастлива се усеща в неговите действия, мисли. Той е от тези мъже, на които виждаш искрица в погледа когато се усмихваш искрено, щастливо, от сърце. И си сигурна, сигурна си, че много те обича, дори без да е казал и дума, без романтични вечери и цветя – без специални празници и поводи за подаръци.

Той е от тези мъже които ти вярват, заложили са на теб и знаят, че това не е случайно. От тези мъже, които прощават, знаят своята граница, разбрали са и твоята. Тези мъже, които ти помагат да вървиш след мечтите си, дори и само като стоят непоколебимо до теб, готови да останат там, дори и ако сбъркаш.

И има моменти, в които разбираш, че няма по-добро място, на което да бъдеш. Да си жена е най-важното – неговата. Защото никой друг не те е карал да се чувстваш повече жена…

И в този момент всички клишета изчезват – да е висок, красив или с чувство за хумор… Остава само усещането, че си точно там, където трябва.

Всички, които познават това усещане, знаят тайната. Каква е тайната? Да, има си тайна – аз правя същото за него… една прекрасна жена го обича!

Текст: Марлена Манолова

Снимка: Drew Hays – Unsplash

Вижте още:

Мъжете, които жените не искат да имат

Живот по “Пепеляшка” на хартия? Не, благодаря!

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови ли сте да впечатлявате?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ