Започнете от вратата. Свежи идеи за коледни венци

x

 

5

 


Свикнали сме да си създадем коледно настроение с украса вкъщи, но не и да я споделим с хората навън. А един празничен венец, поставен на вратата, ще радва не само вас, когато се прибирате, но и всички, които минават наблизо.


 

 


Събрахме няколко красиви идеи, които могат да ви послужат за отправна точка да допълните и този празничен елемент, ако още не сте го правили. Или да изберете нещо различно от досегашните идеи, които сте въплъщавали.


 

 


Традиционните венци се правят от естествени борови или елхови клонки и различни цветя, плодове и каквото още ви дойде наум. Те са свежи, ухаят приятно и с цветовете си е трудно да останат незабелязани. Ако за първи път решите, че тази година украсата ще започне от вратата, възможностите клонят към безброй. И лично ваше е решението дали сами ще създадете тази декорация или ще заложите на готов вариант.


 

 


Традициите са традиции, но винаги е добре да се експериментира, стига да е с мярка. Затова освен вариантите, които по-нагоре описахме, спокойно можете да заложите на по-нестандартни елементи, от които да е създаден празничния ви венец. Дали ще са шишарки, коркови тапи или пеперуди, оставяме на вашите предпочитания. Важно е, когато пристъпите пред входа на дома си да е с широка усмивка и добро настроение.


 

2cd1233cf2a3f8c665105f88b4cb2033

 


И накрая, ако прецените, че вратата не подходящото място за вашия венец, имате куп възможности, на които да заложите. Дори това да е платото с ордьоври на празничната маса.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още: 

5 икономични и лесни идеи да промените дома си

През 1939 година девет дизайнери рисуват модата на 2000 година

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени