Започнете от вратата. Свежи идеи за коледни венци

x

 

5

 


Свикнали сме да си създадем коледно настроение с украса вкъщи, но не и да я споделим с хората навън. А един празничен венец, поставен на вратата, ще радва не само вас, когато се прибирате, но и всички, които минават наблизо.


 

 


Събрахме няколко красиви идеи, които могат да ви послужат за отправна точка да допълните и този празничен елемент, ако още не сте го правили. Или да изберете нещо различно от досегашните идеи, които сте въплъщавали.


 

 


Традиционните венци се правят от естествени борови или елхови клонки и различни цветя, плодове и каквото още ви дойде наум. Те са свежи, ухаят приятно и с цветовете си е трудно да останат незабелязани. Ако за първи път решите, че тази година украсата ще започне от вратата, възможностите клонят към безброй. И лично ваше е решението дали сами ще създадете тази декорация или ще заложите на готов вариант.


 

 


Традициите са традиции, но винаги е добре да се експериментира, стига да е с мярка. Затова освен вариантите, които по-нагоре описахме, спокойно можете да заложите на по-нестандартни елементи, от които да е създаден празничния ви венец. Дали ще са шишарки, коркови тапи или пеперуди, оставяме на вашите предпочитания. Важно е, когато пристъпите пред входа на дома си да е с широка усмивка и добро настроение.


 

2cd1233cf2a3f8c665105f88b4cb2033

 


И накрая, ако прецените, че вратата не подходящото място за вашия венец, имате куп възможности, на които да заложите. Дори това да е платото с ордьоври на празничната маса.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още: 

5 икономични и лесни идеи да промените дома си

През 1939 година девет дизайнери рисуват модата на 2000 година

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и classy!

Ако сте пропуснали
Най-четени