Зима без ракия: „Етажна гроздова” в театъра

x


Българската квартална реалност, пречупена през комедийните умения на група актьори. Видяхме я в сериала „Етажна собственост”, а вече имаме възможност да ѝ се насладим и в театъра. „Етажна гроздова” е новата постановка на театър „Сълза и смях”, която ще ви накара да се смеете до сълзи.

Историята разказва за четирима приятели, ежедневните спорове с жените им и една голяма тайна, скрита в казан с ракия. Съседите, притеснени, че могат да останат без домашния елексир през зимата, решават да се опълчат на закона и да си сварят тайно алкохол. Домоуправителят Величко, военният Джамбазов, Пешо и Кирчо правят всичко възможно да останат незабелязани, но точно така започват проблемите. Преследват ги съпругите Гери и Нушка, грози ги опасност и законът да тръгне по петите им. Събитията мигновено се преобръщат, когато четиримата приятели по чашка се натъкват на изумителна находка, която ще им помогне да пренапишат българската история, както те си пожелаят.„Етажна гроздова” разкрива малките и големите неща в живота на българина, рисуващи пъстрата родна действителност. И търси къде е смисълът: дали в зимнината, скрита в мазето, или във възвишената поезия, например? Постановката се опитва да даде отговор на въпроса в какво всъщност вярваме?

Автор на пиесата е Иван Ангелов, режисьор – Тодор Николов, а сценографията е дело на Димитър Димитров. Ролите са поверени на Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова- Маца, Невена Бозукова- Неве, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев. Датите, на които имате възможност да гледате „Етажна гроздова” до края на годината, са следните: 27 ноември, 19 декември и 21 декември.

Текст: Станислава Добрева

Снимки: Театър „Сълза и смях”  

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ