Зима без ракия: „Етажна гроздова” в театъра

x


Българската квартална реалност, пречупена през комедийните умения на група актьори. Видяхме я в сериала „Етажна собственост”, а вече имаме възможност да ѝ се насладим и в театъра. „Етажна гроздова” е новата постановка на театър „Сълза и смях”, която ще ви накара да се смеете до сълзи.

Историята разказва за четирима приятели, ежедневните спорове с жените им и една голяма тайна, скрита в казан с ракия. Съседите, притеснени, че могат да останат без домашния елексир през зимата, решават да се опълчат на закона и да си сварят тайно алкохол. Домоуправителят Величко, военният Джамбазов, Пешо и Кирчо правят всичко възможно да останат незабелязани, но точно така започват проблемите. Преследват ги съпругите Гери и Нушка, грози ги опасност и законът да тръгне по петите им. Събитията мигновено се преобръщат, когато четиримата приятели по чашка се натъкват на изумителна находка, която ще им помогне да пренапишат българската история, както те си пожелаят.„Етажна гроздова” разкрива малките и големите неща в живота на българина, рисуващи пъстрата родна действителност. И търси къде е смисълът: дали в зимнината, скрита в мазето, или във възвишената поезия, например? Постановката се опитва да даде отговор на въпроса в какво всъщност вярваме?

Автор на пиесата е Иван Ангелов, режисьор – Тодор Николов, а сценографията е дело на Димитър Димитров. Ролите са поверени на Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова- Маца, Невена Бозукова- Неве, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев. Датите, на които имате възможност да гледате „Етажна гроздова” до края на годината, са следните: 27 ноември, 19 декември и 21 декември.

Текст: Станислава Добрева

Снимки: Театър „Сълза и смях”  

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ