НА ТОВА МОГА ДА ПОВЯРВАМ, МОЖЕ БИ И ВИЕ!

x


Не вярвам на днешния си хороскоп, в който се твърди, че ми предстои пътуване. Просто няма как да стане с тази натоварена програма и моя асцендент в близнаци. Не вярвам, че като изпратя три опаковки от вафли на посочения адрес, ще ми подарят спа уикенд в някой луксозен курорт. Не вярвам и в безкрайната, безгранична любов, която първо се появява в сърцето, после всички жизнени сили я изтласкват към мозъка и след това често се оказваш сингъл в някой шопинг център с две кредитни карти и толкова на брой приятелки до теб.

Обаче вярвам в жаби! Вярвам в онези жаби, които принцесите в приказките целуват, за да се превърнат в принцове. С други думи, вярвам в мъжката метаморфоза и в това, че неоправдано обвиняваме мъжете, че никога не се променят.

Сега, когато е есен, и много често се сещаме, че времето леко захладня, си стоим повече в къщи. Или поне времето, прекарано у дома, ни се струва повече – дори и да не е. И моята най-добра приятелка излиза по-рядко с мен. Стои си в къщи с него, този, с когото се запозна преди година по същото време. Той е висок и красив. Разбира се, тя се влюби в него и за разлика от мен вярва в безкрайната и безгранична любов.

С нея си говорим за мъже – аз за измислени, а тя за нейния – истинския и красив. И тъй като е есен и всичко се променя, си пием кафето в мол-а, вместо навън и тя ми разказва – скоро ще живеят заедно, че той признал, че я обича и искал вечер да ѝ носи шоколад. Прекрасно! Щастливи сме! Тя, защото е намерила опровержение на предишните ни теории, че мъжете не се променяли никога, а аз… ами, защото аз ги запознах.

И знаете ли, че този мъж ми беше казал преди около една година, че никога няма да живее с жена. Казваше ми, че жените сме досадни с тези дреболии – постоянното ходене по магазините и прословутата ни любов към шоколада. Казваше, че не виждал смисъл да се обвързва, че може да се наслаждава на живота и така. Добре, казвам, той си знае и…запознавам този мой приятел с най-добрата си приятелка. Представете си, сега те си говорят за любов, говорят си за шоколад и най-вероятно скоро ще си говорят и за сватба. Е, по магазините пак си ходим двете, но така и трябва.

Затова ви казвам, че вярвам в жаби! Вярвам, че и на мъжете им се иска да бъдат нечии принцове и просто чакат подходящата целувка или е въпрос на някаква магия, не се знае! Но, мили момичета, казвам ви, мъжете се променят! На това мога да повярвам, може би и вие!

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Ryan Moreno – Unsplash

Вижте още:

Красивият хищник от бара

Комплексно обслужване на брака

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени