НА ТОВА МОГА ДА ПОВЯРВАМ, МОЖЕ БИ И ВИЕ!

x


Не вярвам на днешния си хороскоп, в който се твърди, че ми предстои пътуване. Просто няма как да стане с тази натоварена програма и моя асцендент в близнаци. Не вярвам, че като изпратя три опаковки от вафли на посочения адрес, ще ми подарят спа уикенд в някой луксозен курорт. Не вярвам и в безкрайната, безгранична любов, която първо се появява в сърцето, после всички жизнени сили я изтласкват към мозъка и след това често се оказваш сингъл в някой шопинг център с две кредитни карти и толкова на брой приятелки до теб.

Обаче вярвам в жаби! Вярвам в онези жаби, които принцесите в приказките целуват, за да се превърнат в принцове. С други думи, вярвам в мъжката метаморфоза и в това, че неоправдано обвиняваме мъжете, че никога не се променят.

Сега, когато е есен, и много често се сещаме, че времето леко захладня, си стоим повече в къщи. Или поне времето, прекарано у дома, ни се струва повече – дори и да не е. И моята най-добра приятелка излиза по-рядко с мен. Стои си в къщи с него, този, с когото се запозна преди година по същото време. Той е висок и красив. Разбира се, тя се влюби в него и за разлика от мен вярва в безкрайната и безгранична любов.

С нея си говорим за мъже – аз за измислени, а тя за нейния – истинския и красив. И тъй като е есен и всичко се променя, си пием кафето в мол-а, вместо навън и тя ми разказва – скоро ще живеят заедно, че той признал, че я обича и искал вечер да ѝ носи шоколад. Прекрасно! Щастливи сме! Тя, защото е намерила опровержение на предишните ни теории, че мъжете не се променяли никога, а аз… ами, защото аз ги запознах.

И знаете ли, че този мъж ми беше казал преди около една година, че никога няма да живее с жена. Казваше ми, че жените сме досадни с тези дреболии – постоянното ходене по магазините и прословутата ни любов към шоколада. Казваше, че не виждал смисъл да се обвързва, че може да се наслаждава на живота и така. Добре, казвам, той си знае и…запознавам този мой приятел с най-добрата си приятелка. Представете си, сега те си говорят за любов, говорят си за шоколад и най-вероятно скоро ще си говорят и за сватба. Е, по магазините пак си ходим двете, но така и трябва.

Затова ви казвам, че вярвам в жаби! Вярвам, че и на мъжете им се иска да бъдат нечии принцове и просто чакат подходящата целувка или е въпрос на някаква магия, не се знае! Но, мили момичета, казвам ви, мъжете се променят! На това мога да повярвам, може би и вие!

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Ryan Moreno – Unsplash

Вижте още:

Красивият хищник от бара

Комплексно обслужване на брака

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И нека бъде бяло от глава да пети.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ