РПУ „Оня свят“

x

 


 

Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс изпълняват главните роли в 3D екшън-комедията РПУ „Оня свят“. Те играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното „Почивай в мир“ да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат там. Шериф Рой Пулсифер (Бриджис) е обиграно ченге от РПУ „Оня свят“, специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Мисията му? Да арестува и изправи пред закона престъпниците, които се опитват да избягат от правосъдието, като се крият сред нищо неподозиращите жители на Земята.

След като язвителният Рой се сдобива с нов партньор – бившия детектив Ник Уолкър (Рейнолдс) – двамата, трябва да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да бъдат истински екип. Когато разкриват схема, която може да сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме, Рой и Ник са изправени пред задачата да възстановят космическия баланс…

Участват още: Кевин Бейкън, Мери-Луис Паркър, Стефани Зостак, Робърт Непър, Джеймс Хонг, Мариса Милър, Майк О‘Мали, Девин Ратрей. Режисьор е Робърт Швентке. Премиерата у нас е на 9 август 2013 г., в кината на 3D.

текст: Мартин Георгиев

снимка: Форум Филм България

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С маратонки към офиса.

Ако сте пропуснали
Най-четени