Етно-винтидж от Сицилия

x

 

 


Новият хотел Casa Talia е самобитна еклектика, дело на италианските дизайнери Вивиана Хадад и Марко Джунта, които освен автори, са и мениджъри на мястото. Хотелът, завършен тази година, обединява традиция и съвременност и формира комфортна и самобитна среда за отдих. 

 


 


Casa Talia е разположен на остров Сицилия в Модика – исторически град, част от световното наследство на Юнеско. Хотелът е изключително ясен пример за талантливо и непринудено съчетаване на стилове и цветове, на традиция и функционалност. Красивата сграда и интериор са реновирани в марокански стил. Хотелът е създаден като 12 малки къщи са обединени и превърнати в шест апартамента, разположени около градина в средиземноморски стил. 

 


 


 

Интериорите са декорирани елегантно и интересно, в етно-винтидж стил с артистични мебели и аксесоари. Усещането е за история, традиция, екзотика и пътешествия. Използвани са рециклирани материали, дърво и камък от региона. Автентични арабски плочи покриват пода и създават неповторима атмосфера. Въпреки че е в стилистиката на миналото, сградата разполага с всички модерни удобства –  снабдена е с биоклиматична система и автоматизирана централна система, която оптимизира изпозването на електричество. 

Едно наистина вдъхновяващо място, което обещава да се превърне в хит сред хората, които ценят нестандартните преживявания.  

текст: Антоанета Баева 

снимки: Casa Talia

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ