La Philosophie dans le Boudoir

x


Черно-бели фотографии, представящи най-интимния свят на жената. Нежност. Загадъчност. Еротика. Така, накратко, можем да опишем изложбата на Владимир Митев “La Philosophie dans le Boudoir”, която можете да разгледате до 6 февруари в Галерия Ластици.

Серията снимки разкрива човека зад прожектора, индивидуалността, която се бори със стереотипите на обществото. „Възприятията за околните носят заряда на миналото ни, на нашите страхове и желания. Изложбата ми е един експеримент, който ще даде възможност на всички нас да погледнем себе си през очите на другите”, споделя авторът.И допълва: „Аз съм дете на прехода. Роден съм в средата на 1985 г. в страна, разкъсвана от тоталитарния режим. Казват, че лятото тогава е било горещо, въпреки че няма реални доказателства в подкрепа на това. Не се считам за специален. Като дете нямах никакви таланти или интереси. Прекарах младостта си, преследвайки момичета и търсейки си белята. В един момент се обърнах към компютърните науки. Не съм сигурен точно какво ме заведе при тях. Може би компютърните игри или златната ера на голи жени от екрана на компютъра, на които тайно се възхищавах. Прекарах половин десетилетие в разработване на софтуер за други компании и подкрепа на международните онлайн продукти за електронна търговия. Краят на 2012 г. бележи моята емоционална трансформация. Една вечер се озовах в тясна книжарница в центъра. Все още помня вкуса в устата ми, когато прелистих албум на Chas Ray Krider за първи път. Почувствах детето в себе си и разбрах, че това е нещото, с което трябва да се занимавам. Така започнах да снимам.”

Философия на будоара. Там, където повдигнатите завеси разкриват много повече от съвършените голи тела. Защото представят истинската им същност в най-чиста форма. Без предварителни очаквания и предразсъдъци.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Владимир Митев

Вижте още:

Един век модна фотография, един век Condè Nast

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ