За необвързани: къде да отидете на Speed dating, защото е забавно, а и не само

x


Какво правят необвързаните дами и господа в София? Ходят на кино, театър или танцуват в някой клуб – все неща, които се вписват в представата ни за приятно прекарано свободно време. Има и още един начин да се забавлявате, ако сте сингъл и търсите своята половинка – speed dating или както е познато в България да го наричаме – бързи срещи.

От Club R се занимават с организирането на бързи срещи в София и за последните 3 години са натрупали доста опит в успешното реализиране на всяко събитие, така че да носят усмивки на хората и разбира се да ги сближават. Идеята е ясна – мъже и жени се срещат всеки с всеки за по 6 минути. Ако симпатиите съвпаднат, организаторите разменят координатите им, а останалото зависи от тях.

Според психолозите, в първите 2 минути човек си създава 80% от първоначалното впечатление. Според почти 3-годишна практика на Club R и над 140 проведени събития, те са стигнали до оптималната форма за България – 6 минути. По света има най-различни формати – от 1 до 10-15 минути.

Срещите се организират в различни заведения, които са подходящи за такива събития, най-често клубове в централната част на града, като се резервира цялото помещение за времето на събитието, за да не се притесняват участниците. Организират се събития за хора от 25 до 49 години, разделени във възрастови групи с диапазон от 7-8 години. Участниците са най-често високо образовани хора, с интересна професия и динамичен начин на живот.

Ето какво споделят от Club R, относно ролята им, докато протичат запонанствата: „Ние сме модератори и организатори на събитията посрещаме участниците, помагаме им да се отпуснат преди първата им среща  и отговаряме на  въпроси, свързани с  организацията на събитието. Избягваме да притесняваме участниците по време не срещите и им оставяме лично пространство, за да се запознаят. Все пак това са техните срещи!“

Club R организират и партита за необвързани, както и най-новия за България формат за запознанства, наречен Мачмейкинг (Matchmaking). Повече информция ще намерите на официалния сайт на Club R, а ние ви пожелаваме поне няколко вълнуващи бързи срещи съвсем скоро.

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Club R

Вижте още:

12 първи бързи срещи – моят опит с явлението speed dating и защо да опитате и вие

СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ще развълнува феновете на киното у нас

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уловете слънцето.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ