СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 05.03.2018 – 11.03.2018

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, а както вероятно знаете – през това време вие  градите енергийна програма за цялата идна година. Аспектацията на звездите е такава, че резултатите, които постигнете на този етап, могат да имат благотворен или определящ ефект и то за много по-дълго, да имат ярко отражение върху социалния статус или имидж като минимум.

Не всичко се дава даром – налага се да се мобилизирате, да се справите с повишена конкуренция или пък изисквания поставени от енергични или влиятелни личности.

Върви ви в теми, които касаят по-далечни перспективи на развитие, но изискват промяна на подхода, евентуално обогатяване на знанията, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, също – влиятелни личности или чужденци… При някои, особено родените в трети деканат, но не само, възникват идеи за пътувания, преместване и ако е така – те  ще се отчитат за положително и дълготрайни нови тенденции в живота.

Ако ви занимават юридически казуси, то отново можете да разчитате на благосклонността на звездите.

През втората част от периода се оформят допълнителни варианти за печалба или шанс да повишите доходите си. Същевременно, разходите също се увеличават по различни поводи. В друг случай – трябва да внимавате, така че хора от близкото ви обкръжение, включително приятели, колеги, да не дестабилизират материалното ви състояние. Ако имате стари дългове, то те ще напомнят за себе си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени