Мъжът с главно „А“ или спрете да си губите времето!

x


В този материал предназначен за жени има продуктово позициониране на мъже от тип 1 или алфа мъжкари, или да ги наречем просто мъже с главно А. Всяка жена е срещала някой А. поне веднъж в живота си – без да знае, без да очаква, на улицата, в кафето или пък е срещала А. с намерението да го срещне. Решавам да направя разследване кой е А., какво иска от жените и живота, какъв е този дяволски аромат, който се носи след всеки индивид от този клас,….изобщо искам да разбера какво прави А., за да кара такива като мен нехайно да забравят за Б. В. Г. и Д.

Звъня на три приятелки от най-тесния си кръг и обяснявам, че ще пиша за мъжете А. и търся отговорите на три въпроса: защо, как и има ли смисъл! И трите разбиращо НЕ ми отговарят –меланхолично, уморено и небрежно НЕ искат да се ровят в собствените си желания или нежелания да срещат такъв мъж. И както обикновено се случва в живота – опитвам се да се справя сама. И както Кари Брадшоу правеше – сядам в едно кафене, близо до прозореца, с изглед към забързана пешеходна улица. Гледам и чакам в засада!

Изведнъж се появява един А., който говори по лъскав телефон, последен модел. Държи го с дясната си ръка, на която няма халка. Това не е мъж от типа мутра, не ме разбирайте погрешно. По-скоро е нещо средно между Дейвид Бекъм и младия мениджър от седма страница на последния брой на Forbes. Обувките, костюмът, шалът– всичките са с цвят на бизнес, а той- красив, колкото си щете. Може би е завършил в чужбина или нещо такова. Три минути стои така, преди да тръгне в неизвестна посока, може би по следите на забързания си график. Вероятно той ще се качи в също толкова лъскавата си кола и ще отпраши нанякъде, а вечерта ще се позиционира в някой бар, за да засвидетелства своето задоволство от това, което има. Ще пие уиски и ще гледа жените, както аз гледах него преди малко. Няма да иска нищо от тях, само ще ги гледа. Мъжете като този отдавна са спрели да се тревожат кога ще имат деца и кога ще се оженят. Връзката на живота им е тази със собствените им успехи. Това е той – А. мъжът.

Иначе почти всяка жена поне веднъж наивно си е мечтала за мъж като този, но само за кратко. Мечтала си е за него всеки път, когато е помирисвала дирята на скъп парфюм, която обикновено е единствено оставащото, за да напомня за него. В някои случаи мирисът на скъпия аромат се задържа във въздуха по-дълго, отколкото един такъв мъж до жената.

И така, днес съм сигурна, че покрай това кафе са минали още няколко такива герои. Още няколко жени са ги видели и са си помисли това, което и аз. Но знаете ли, че  тези жени вече са по-силни и от някои мъже. Както приятелките ми, така и аз, така и всички жени, които срещам напоследък, знаем, че има случаи, в които А.-то просто не си заслужава. Не защото нямаме нужда от мъже, а защото нямаме нужда от тези мъже. Азбуката има още 29 уникални букви, нали?!

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Nojan Namdar – Unsplash

Вижте още:

Заобикалят ли мъжете любовта? И ако ДА – какво от това?

Мъжът, който ме научи да играя шах

Мъжът от рекламата или НЕ точно той?

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени