Дамата Близнаци и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

x


Вие сте Близнаци, а Той е:

– Овен

Съюзът е възможен, ако Овенът е нетипичен (по-пасивен). Овенът се дразни от жизнената и закачлива Дама Близнаци. Бракът често се разпада след първата година, обикновено по инициатива на дамата, защото такъв брак й е скучен и досаден.

– Телец

Често срещан съюз, макар че интересите на партньорите са различни. И въпреки че бракът може да просъществува дълги години, той е взаимно хладен. Дамата Близнаци повече държи на съпруга си Телец, отколкото той на нея.

– Близнаци

Много рядък съюз, възможен е само ако и двамата са нетипични представители на зодията си. В противен случай бракът е фиктивен или полуфиктивен. Новото и необикновеното неустоимо привлича и двамата Близнаци. Срещат се кратко – 2-3 дни, следващата среща може да се случи и след 2-3 години.

– Рак

Среден съюз, понякога той може да продължи дълги години. Привидно Дамата Близнаци е податлива, но само тя си знае какво й е на сърцето… Впрочем, Ракът не се вълнува от това. Двамата повече си подхождат като любовници, така в отношенията им винаги ще присъства свежест и няма да си омръзнат.

– Лъв

Един от най-сполучливите съюзи. В него се съединяват сърцето (Лъв) и разумът (Близнаци). В брака партньорите съществуват в различни сфери, но между тях винаги присъства разбирателството. В интимен план съюзът е добър и за двамата. Отношенията са ярки, те постоянно откриват нещо ново един в друг.

– Дева

Съюзът е немислим и се среща най-често като експеримент между много млади партньори. Бракът е възможен само ако и двамата са абсолютно нетипични за знаците си. Дамата Близнаци се дразни от дребнавостта и педантичността на Девата. Той пък желае да вижда жена си в кухнята и не търпи тя да излиза някъде, камо ли да флиртува. А закачливата Дама-Близнаци винаги иска да очарова още някого. Интимните отношения между знаците също са голям експеримент, чиято цел е партньорите да опознаят собствените възможности в тази област.

– Везни

Благоприятен съюз, още по-добър е обратният вариант (той е Близнаци, тя – Везни). Бракът обединява две сродни души и техните любов и дружба запазват свежестта си дълги години. Сексуалните отношения също са благоприятни.

– Скорпион

Напрегнат любовен съюз и още по-напрегнат брак. Началото на съвместния живот може да бъде съвсем благоприятно, но после Скорпионът показва отровното си жило. Дамата Близнаци с горчиво закъснение разбира в чия паст е попаднала. В дома им царят разруха, безредие и хаос. Въпреки силната страст на Скорпиона, Дамата-Близнаци може да стане съвсем фригидна и да загуби сексуалността си, защото такъв партньор като Скорпиона й е противопоказан.

– Стрелец

Романтично съжителство, в което се срещат двама идеалисти. Той я намира за ярка и интересна, тя него – за сериозен и стабилен. Тя е жива, подвижна, обича всичко ново, леко повърхностна и бъбрива, но на него това му и трябва. На Стрелеца не му е скучно с Дамата-Близнаци. В интимен план двамата никога няма да си омръзнат, тяхната двойственост взаимно се уравновесява.

– Козирог

Беден емоционално, тежък и за двете страни съюз. Дамата Близнаци няма да търпи ръководната роля на Козирога, неговия жесток контрол. Ако тя се примири, може и да се разболее, в противен случай ще взриви този брак. За тези знаци най-добре е да останат само приятели.

– Водолей

Съюзът е доста сполучлив и се разпада рядко. Двамата обикновено се влюбват от пръв поглед. В брака царят дружба и откритост, макар че и на двамата ще им е трудно да се удържат от изневери. И все пак, след всяко поредно увлечение, партньорите с голяма радост се завръщат в общия им дом. На дома може и да не му достига уют, но там винаги е пълно с приятели.

– Риби

Съюзът е несполучлив, понеже партньорите съществуват в различни светове. Те бързо си омръзват, започват да хитруват и да търсят по-силни партньори. Децата няма да ги обединят. За този съюз е характерна любов с кратковременни изблици на страст, или партньорите се завръщат към миналите отношения след дълги години, когато и двамата са успели да се променят…

За останалите зодиакални знаци вижте тук: Овен, Телец, Рак, ЛъвДева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кадифена елегантност от Мег Раян.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ